Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan állatokat...

Tudnátok olyan állatokat mondani amik szabadon tartahtóak egy lakásban (nem bezárva folyamatosan egy terráriumban pl)?

Figyelt kérdés

2018. febr. 24. 12:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
tudja valalki hol lehet micro-piget kapni? és mennyi?
2018. febr. 24. 17:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok 1 párt tartani, szoval gondolom a nyul, tengerimalac... ki van lőve :(
2018. febr. 24. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Nem csesztetésképp... De hányszor fogod még megkérdezni?
2018. febr. 25. 18:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Mit is kérdeztem többször?
2018. febr. 25. 19:07
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Madárpók :D az bemászik az ágy alá és el van vígan
2018. febr. 27. 04:02
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

Görög teknős vagy más szárazföldi teknős pl nem rossz választás.

Szintén szóba jöhet még nagyobbtestű gyíkféle mint egy két varánusz és teju fajta, viszont ezekhez mindenképpen javasolnék egy kis jártasságot és tapasztalatot hüllők terén, ugyanis ha nincs kézhezszoktatva a felnőtt példányoknak baromi erős tud ám lenni a harapása. És a jóval drágábbak is mint egy teki. Ami még szintén opció az egy vadaszgörény, ők el vannak fajtárs nélkül is, viszont társasági lények, szükségük van ar ra, hogy játsz és foglalkozz velük, olyanok mint egy macska és mókus keveréke, rengeteget lehet rajtuk nevetni. De nekik is kicsit göribisztossá kell alakítani a lakást.

Ezek közül az állatok közül egyik sem tartható csak szabadon. A hüllőknek ketrec/terrárium kell uv lámpával a napozáshoz, és a görinek is kell ketrec mert nem hagyhatod őket kiengedve, ha nem vagy otthon, nehogy kárt tegyenek benned vagy a lakásodban.

2018. márc. 22. 17:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Görög teknősnek vagy más szárazföldi teknősnek tönkretenné az ízületeit a padló vagy szőnyeg, alájuk csak föld való. És mivel magas páratartalmat igényelnek, nem hiszem, hogy tudnátok párásítani az egész szobát. Szóval hüllőt ne. Neki csak szenvedés lenne.
2018. ápr. 9. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy a sok stressz sem tesz nekik jót (drasztikusan kevesebb ideig élnének), ezért nyugodt terráriumra vagy kerti kifutóra van szükségük. Semmilyen szempontból nem jó, ha lakásban tartják, nem értem, mégis miért állították sokan iylen magabiztosan.
2018. ápr. 9. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!