A tigris izomzata tömörebb és nagyobb a súlya is.
A csimpánz méretre akkora mint az ember,mégis ötször erősebb a tömörebb izomzat miatt.
Az állatok királyának nincs esélye.
Tigrincs.
Engem is érdekelt a kérdés (neeeem, nem vagyok Warriors fan) és utánanéztem.
Bár a könyvben kicsit más volt a végkifejlet :D
Oroszlán!!! A római harcokból tigris vs oroszlán általában mindig az oroszlán jött ki győztesnek!!!
+ott a sörénye + az oroszlánok sokkal többet harcolnak pl: gepárd leopárd stb..ellen
Ezért jobban harcolnak és sokkal nagyobb zsákmányra vadásznak pl: gnu zebra és az elefántokra és zsiráfokra is vadásznak (ritkán)
Római harcokban? Azthiszem az ókori római állatviadalokra, meg amfiteátrum harcokra gondolsz, ennek is van alapja, bár, hogy volt-e jelen tigris, talán. A kaszpi tigris a Közel-Keleten is elterjedt volt, szóval lehetett tigris és oroszlán is egymás ellen. Hogy melyik nyert, az jó kérdés. Talán a tigris, szerintem (szubjektív a válaszom) nagyobbnak és erőteljesebbnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!