Melyik a kedvenc állatod?
Akár többet is írhattok, lehet házi vagy vadállat is. Nem fontos, de azt is elárulhatod, hogy miért szereted.
Nekem a hiúz a kedvenc állatom! :)
14/F
Hogyha házi állatról van szó kutya , macska
Vadállat pedig : kigyók ( piton , anakonda leginkább ) az valahogy érdekes ahogy malacot vagy valamilyen náluk nagyobb állatot megesznek
Meg még esetleg a krokodilok , aligátorok
Régi mítoszi állatok : sárkány meg mitológiai lények
Kutya, macska, nyúl.
Mert mindhárom fajjal van tapasztalatom, van egy kutyám, egy macskám, és 2 nyuszim. Mind a négyen mentettek, ivartalanok, minden szükségletük ki van elégítve, és nagyon büszke vagyok rájuk!
Kutya és a ló a kedvencem, de a nagy barna medvéket is imádom😃😃
Őket emelném ki de amúgy minden állatot szeretek😅amennyi állatra eddig rámondtam hogy kell itthonra ilyen, háthh rengeteg állat lenne már itthon, mi látnánk el az összes állatkertet🤣 jhaa és a wombat is nagyon aranyoos.
14/l
Kis koromban szinte mindig a tv előtt ültem. Persze nem Disney-t néztem hanem National Geographic-ot, és Spektrumot. Ezáltal kedvenc állataim az oroszlánok, a gepárdok és a leopárdok. Továbbá szeretem az elefántokat és a zsiráfokat. Szinte nincs olyan természetfilm amit ne láttam volna róluk😂 de tényleg. Nem emlékszem pontosan a címükre amikor kapcsolgatok, és úgy vagyok vele, hogy ez az, oroszlánok! Aztán rájövök 10 másodperc után hogy ezt már 3x láttam.😅😅
Egyébként háziállatok közül a cica. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!