Ti nektek mi a kedvenc állatok? Az enyém a róka annyira cukiiiiiik😘😘😘😘
Figyelt kérdés
FOX2017. nov. 29. 17:15
1/16 anonim válasza:
Akkor gondolom Mozilla a böngésződ :D
Az enyém a kutya.
2/16 anonim válasza:
Én is szeretem a rókákat. Szerintem a sivatagi néz ki legcukibban de a többi is szép. A rókákon kívül még a macskafélék a kedvenceim. A nagymacskák közül leginkább a hópárduc, a jaguár, a kisebbek közül a karakál és a homoki macska.
3/16 anonim válasza:
Sivatagi róka, hörcsögök, macskák, a kutyafajták 80%---a, benett kenguru és az összes macska és kutyaféle :3
7/16 anonim válasza:
Nekem a denevér, olyan kis aranyos!:DD
Egyszer már fogtam is kezemben egyet!:D
Régen a vaddisznó volt.
8/16 anonim válasza:
Farkas :)
A rókák is nagyon menők/cukik :D
Kutya, ló, macska, nagymacskák
Imádom még a mitológiai/fantasztikus lényeket is, meg úgy általában az állatokat :)
(egyedül a majmokat nem szeretem annyira, nem tudom hogy miért. Az ízeltlábúakkal érdekes kapcsolatban vagyok, üvegen keresztül vagy képen szívesen nézegetem őket, "élőben" rámtör a "fújvigyétekinnen" érzés)
9/16 anonim válasza:
Macska, és macskafélék. Az összes. :D De a legjobb a Manul. :D [link]
10/16 anonim válasza:
Én az összes állatot szeretem (a bogarakat kivéve) de mivel nekünk kutyánk van ezért a kutyák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!