Hogyan történhetet ez a szerencsétlenség?
Figyelt kérdés
Ma hajnal körül, valószínű egy kutya betört az udvarra, kinyitotta az ólakat, és megölte az összes baromfimat (100 darab kéthées csirke, 8 tyúk). Mindössze 1 csirke és 1 kakas élte túl a támadást, valamint hat tyúkot olyannyira megsebesített, hogy azonnal le kellett vágni. Nem tudom hogyan történhetett az eset. A ház rendesen körbe van kerítve, és nem láttam sehol se behatolás nyomát. Valamint azt sem tudom, hogy volt képes 2 ólajtót kinyitni, és legyilkolni mindenkit. Már szóltam az állatorvosnak, de mivel nem tudom beazonosítani a kutyát, nem foglalkozik az üggyel. Az önkormányzatnak is bejelentettem ezt, de az ő bölcs tanácsuk annyi volt, hogy temessem el őket. Kötöttem hurkot néhány ajtóra, hogy ha visszatévedne az a dög, akkor kinyírjam vele. Tudtok javasolni jobb megoldást ennél? Egyébként már sok ilyen tyúkgyilkolászás volt a környéken, de senki nem tesz semmit. Mit javasoltok, én mit tegyek.2010. jún. 4. 14:53
31/31 anonim válasza:
Megnéztem a képeket, valószínűleg menyét vagy amiket már itt írtak!
Rókát, kutyát ilyesmit kizárnám. Róka nem ilyen módszerrel öl, a kutya pedig sosem gyilkol. Ennyi tyúkot ok nélkül, halomra nem. Ha veszett vagy bármilyen hülye bolond kutya, akkor se gyilkos "heccből".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!