Milyen állatokat tartotok és mióta? Bővebben lent.
Mikor kaptátok az első állatotokat?
Mennyi volt összesen?
Véleményetek róluk?
Hány évesen milyen állatokat tartottatok?
Mikor finanszíroztátok teljesen az állatot/állatokat?
Nagy állatos vagyok és nincs állattartó ismerősöm akitől tudnék véleményt kérni,hasznos tippet,sztorizgatni...
Most van 1 aranyhörcsög, 1 fehér egér, 2 zebrapinty+1 tojás,2 hullámos papagáj de voltak tengerimalacaim és fehér egerekből,hullámos papagájokból több.
Tulajdonképpen minden érdekel ami állatokkal kapcsolatos.:D
Válaszokat előre is köszönöm.
9 évesen kaptam halakat 12 évesen kaptam cicát 13 évesen hörcsögöt
Még meg van mindegyik a halknak az elején úgy örültem,hogy csoda, de most már nem igazán érdekelnek inkább csak etetem őket mert hát a halak nem mutatnak semmi újat csak úszkálnak összevissza XD. A cicuska jaj istenem... még most sem tudom felfogni micsoda szerencse ért...Blankának neveztük el mert az fehéret jelent pedig a cicus fekete XD! Nagyon szeretem a cicusomat ő (a halakkal ellentétben) mindig mutat valami újat és így nem lehet vele unatkozni! A hörcsögöt jutalomba kaptam, de még csak pár napja szóval nem igazán tudok mást írni róla, mint hogy: Nagyon cuki!<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!