Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » 12 db rántani való csirkém...

12 db rántani való csirkém fejét lerágta valami, a kutyáimnak megpucolva megfőzve adható-e?

Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 09:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

#3 vagyok. Aki nem látott még baromfi udvart, ne barfoljon össze vissza!

Ilyen helyen nem társnak tartják a kutyát, hanem házőrzőnek!

Ha odaadod a kutyának a fejet kezeletlenül, azt megszokja. Aki pedig nem látott még csirkéket kiterítve és lefejezve annak vagy nincs baromfi udvara, vagy nincs mellette kutya.

2017. okt. 17. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekem tényleg nincs baromfiudvarom és nemis szeretnék de a szüleimnek van vidéken. Azzal a különbséggel, hogy ők mindkét kutyát odaengedhetik a baromfik közé akár felügyelet nélkül is, mert meg vannak nevelve. A kutyák mellesleg nyerseznek és mindkét kutya jó vadászösztönnel lett megálldva.
2017. okt. 17. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyersen simán mehet neki, én is úgy szoktam baromfi vágás után. A baromfit meg akkor bántja a kutya ha engeded neki. Nalunk is van kutya tyúkokkal és annyit csinál hogy betereli őket az ólba hogy ne a dédinek kelljen futkozni. Régen is együtt tartoták őket meg adtak a kutyának nyers húst mer akkor nem volt táp meg barf.
2017. okt. 18. 08:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
3! Te akkora marha vagy, nyilván lövésed sincs a kutyákról. Ha tartasz is, akkor is az a tipikus udvarra kivágós fajta vagy. Én a helyedben inkább csendben maradnék.
2017. okt. 18. 10:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Amíg vidéken éltem, minden baromfivágásnál, halpucolásnál sorban álltak a háziállataim. És mindig meg is kapták a nekik járó falatokat. Én meg imádtam, hogy semmi sem megy veszendőbe.
2017. okt. 18. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!