12 db rántani való csirkém fejét lerágta valami, a kutyáimnak megpucolva megfőzve adható-e?
Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 09:53
3/15 anonim válasza:
Nyersen ne add oda, mert legközelebb ha hazamész úgy fog várni a kutya, hogy kifekteti a csirkéket és ahogy tanulta, csak a fejük fog hiányozni.
4/15 anonim válasza:
Persze mert a barfozó kutya is sorra öli meg a macskákat, tyúkokat vagy bármi más állatot amit tart a gazdi.
5/15 anonim válasza:
Persze 3-as, sőt a gazdáját is megeszi, ha elfogytak a csirkék, mi????
Kérdező: igen, adhatod.
6/15 anonim válasza:
Inkább nyersen add, a csöves csontok hőhezelés után szilánkosan törnek, nagyobb az esélye, hogy kiszúrja valamely emésztőszervét.
7/15 anonim válasza:
Inkább nyersen add! Ne főzd meg, sokkal egészségesebb.
8/15 anonim válasza:
Nyersen is adható. 4 éve BARF-ozok a kutyámmal, sosem rágta le a madaraim és a macskáim fejét. :D
9/15 anonim válasza:
Nyersen add, a csont főve nem jó, a csöves csontok különösen veszélyesek.
10/15 anonim válasza:
3-as :DD
Kiskoromban egyszer véletlenül megharaptam a bátyámat, azóta külön háztartásban élünk. Akkor költöztem be ebbe a szép cellába, amikor elfogyasztottam két kis óvodatársamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!