Mit tehetnék, hogy a kutyáimnak ne legyen semmi bajuk?
Az ultrahangosról én is hallottam, bár én kutya mellé nem tennék, tekintve, hogy az ők hallástartományuk is messze az ultrahangok fölé nyúlik. Szerintem zavarná őket, bár sosem próbáltam. Teljességgel megértelek, pár hónapja patkányok (!) jelentek meg a házunk körül, két böhöm nagy bestia, mire észbe kaptam a mennyezetben kezdtek fészket rakni (a gerendák és a gipszkarton borítás között), rángatta a konyhai csillár vezetékét, hogy az egész mozgott tőle. Mindent elolvastam róluk, és rájöttem, hogy nagy bajban vagyok, mert gyakorlatilag kiirthatatlanok. Mindenki azt mondta, hogy használjam azt a ragasztós fogót, amiből még a macska sem tud szabadulni. Képtelen voltam rá, mert élve kapja el, és napokig nem pusztul el az állat. Végső kétségbeesésemben egy éjszaka erőből megdöngettem a mennyezetet, hogy legalább aludni tudjak, hiszen egy hete minden éjjel lestem, mikor rágják át a mennyezetet. Pokoli zajt csaptak. Akkor és ott már nem voltam állatszerető, felesküdtem, hogy másnap kirakom a ragasztót, és egy bottal verem agyon, ha szembekerülök vele.. Nem vagyok büszke rá, de teljesen kivoltam. És láss csodát! Másnapra teljesen felszívódtak!:)) Szó szerint csoda történt!
Örülnék, ha valaki mondana egy praktikus megoldást, de én sajnos nem látok más kiutat..:(
Diós csapda.
Egy virágcserepet kitámasztok egy fél dióval alá valami műanyag falap kerüljön az egér ellöki a diót a cserép rázárul, csak ritkán történik halálos baleset és ha meg túléli akkor csak ki kell vinni a kert végébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!