Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ráccsal lezárt ajtók/ablakok...

Ráccsal lezárt ajtók/ablakok mellett nem féltitek az állataitokat?

Figyelt kérdés

Olyan albérletben lakunk a cicáinkkal, ahol be vannak rácsozva az ablakok és az ajtó is.

A közelben történt egy tűzeset, plusz nemrég az egyik konnektorunk gyulladt ki míg nem voltunk itthon, a nyomok alapján szabályosan égett, még jó, hogy semmi nem tudott körülötte lángra kapni. Bele se merek gondolni, mi lehetett volna belőle...

Állandóan azok idegeskedem, hogy bár az összes szomszéd ismeri és szereti a macsekokat, ha tűz ütne ki míg nem vagyunk itthon, nyilván senki nem őket mentené... ha mégis, akkor meg nem tudnak bejutni hozzájuk.

Néha elgondolkozom, hogy a bejáratnál inkább nyitva hagyom a rácsot, de a betörőktől meg azért félek, az ajtót könnyű halkan kinyitni.

Talán a szomszédnak kéne hozzá kulcsot adni, de őt meg nem ismerem annyira sajnos...

Titeket nem aggaszt az ilyesmi?

2017. szept. 28. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak te vagy vele így, nekem is vannak kutyáim, macskáim. én is féltem őket eleget.
2017. szept. 30. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrétan attól is félek, fel kell törni a lakást, én nem vagyok itthon, a macskáim a nyitott ajtón kirohannak és örökre eltűnnek.
2017. szept. 30. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Regi kérdés, de a lakótelepen volt ilyen, ahol lakunk utolsó. Gázrobbanás volt, valami barom így akarta megölni magát. Több környező lépcsőházban kitörtek az Ablakok és a rémült állatok világgá futottak, nem is találta meg mindenki a sajátját, annál is inkább mert kb 100 méterre egy nagyon forgalmas 4 sávos út van...
2020. okt. 14. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!