A természettel, de főleg állatokkal szeretnék majd foglalkozni. Milyen lehetőségeim vannak, mire van a legtöbb kereslet? Mik a bérezések általában? Többi lent!
Most kezdtem a gimnáziumot,és szeretnék vele tisztában lenni.Nagyon céltudatosan döntöttem,és már tudom,hogy a természettel szeretnék foglalkozni,illetve főképpen állatokkal,de másra is nyitott vagyok.Tudom,hogy ilyen képzések vannak:
-állatorvosi asszisztens
-állatkerti állatgondozó
-lovas sportoktató
-lovas sportedző
-lovász(ez nem nagyon szeretnék lenni,mert ha lovakkal foglalkoznék,akkor már inkább oktató lennék)
-lóápoló(ezzel ugyanígy vagyok mint a lovásszal)
-belovagló
-ménesgazda(ezt egyetemen lehet elvégezni)
-növényorvos
Ezeknél mik a lehetőségeim?Ezeknél melyik kapja átlagosan a legmagasabb bérezést?Ezek közül melyikre van átlagosan a legnagyobb kereslet?A lovast tudom,de azon kívül a többinek mik a feladatai?(a többit is tudom,de kiegészítésekre lennék kíváncsi,hogy a főbb feladatköreiken kívül,még miket szoktak tőlük kérni,és vagy elvárni)
Ezeken a képzéseken kívül,még milyen természettel kapcsolatos képzések vannak?(főleg állatokkal,de más is szóba jöhet,más is érdekel,és nyitott vagyok minden természettel kapcsolatosra)
Ezeken kívül mik a lehetőségek?Ezeken kívül más képzésekre esetleg amit én nem írtam milyen bérezések vannak,és ezeken kívül más képzéseknél,melyikre van a legnagyobb kereslet?
Ez a téma engem nagyon foglalkoztat,és már most szeretnék vele foglalkozni,hogy mire odaérek,ami tudom,hogy hosszú,és nehéz idő,addigra képben legyek a dolgokkal,és legyenek céljaim,és vagy elvárásaim saját magamtól.
Illetve legalább két képzést szeretnék elvégezni,hogy képzettebb legyek,illetve több lehetőséget kapjak.
Külföldi lehetőségek is érdekelnek,de legfőképpen belföldiek.
Előre is köszönöm,aki válaszol a kérdéseimre,és egy két tanáccsal,vagy véleménnyel,illetve információval szolgál a számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!