Fiatal választott nyulakra van kereslet?
Figyelt kérdés
Van 12 ivarérett nőstény nyulam, és kettő kan. Gondoltam rá, 1 hét különbségekkel mindet pároztatom (csak h ne egyszerre szülessenek) de eladni szeretném őket nem felnevelni saját célra. Pár ismerősömet kérdeztem, lenne kereslet kb 20 darabra, de a 12 nyúl simán fog 100at is fialni. Vagy ha netán lefialnak de mégsem kell senkinek akkor fiatalon is le lehet vágni őket, hogy ne kelljen etetni, hizlalni őket?2013. jún. 6. 21:53
1/4 anonim válasza:
Nálunk pl. szokott nyúlátvétel lenni, ahol le lehet adni őket, de nem tudom, mennyit adnak érte, utána kell nézni. Ha esetleg nem kelne el ennyi nyúl.
2/4 A kérdező kommentje:
De ahhoz gondolom kell valami állatorvosi papír, ihazolás esetleg még más is nem?
2013. jún. 6. 23:40
3/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy állatorvosi papír kellene hozzá, viszont az lehet, hogy akkor az őstermelőit ki kéne váltani. Mindenesetre egy próbát megér utánaérdeklődni.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindenképp utánajárok, köszi a választ!
2013. jún. 6. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!