Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Pók mindenhol, én meg meghalok?

Pók mindenhol, én meg meghalok?

Figyelt kérdés

Ma ejjel szepen kenyelmesen ultem a retyon,amikor egy bazinagy pok ott szemezett velem a falon.Kb tarantula nagysagu eskuszom,sz*ros seggel rohantam ki onnan.Lany vagyok es pokfobiam van de a durva kategoria,ha meglatok 1-et a szobaba be nem megyek napokig,mig nem volt ott nagytakaritas es irtas,de ezek a suttyo rohadekok mindent tul elnek.Eszmeletlenul felek toluk :'( Na elvegeztem a dolgomat gyorsan miutan lattam elmenni azt a bazinagy feher szinut.Bementem a szobaba,lenyugtattam magam,bebujtam az agyba es teloztam,amikor erzem hogy valami csikizi a kezem,hat odacsaptam mondom biztos szunyog.Majd 10 perc mulva megint erzem,odavilagitok es bmeg ott maszik rajtam,korom fekete es kb 8centi. Nem birtam,sikongattam,bőgtem,ilyenkor levegot sem kapok.Rendesen rosszul leszek,annyira sirok hogy a szivem beszur,minden bajom lesz.Termeszetesen csak gyorsan lesoportem magamrol,el is tunt a sz*rhazi azota itt ulok a konyhaba,nem merek sehova menni,aludni igy tuti nem tudok.Kerlek segitsetek gyerekek,hogy lehet ezeket kipusztitani? :'( lattam itt mar sok kerdest de egyik se hasznalt,a citromos viz,levendula,pokhalo,semmi.Itt vannak es foleg az agyam mogott/korul,en meg majd meghalok ha meglatok egyet.Olyan mintha most is rajtam masznanak,itt sirok mint egy nyomorek 3 eves es kozbe mar 19 vagyok :'(

Segitseg,kerlek...😭😭😭

2017. aug. 3. 03:39
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
48%

Esetleg szerezhetnél valami háziállatot, ami megeszi őket? Mondjuk nem tudom van-e olyan, esetleg valami egzotikus? Gyíkok? Iguána? Nem tudom mit esznek pntosan, nézz utána.

Ja és szúnyoghálót minden ablakra!

2017. aug. 3. 07:05
 22/26 anonim ***** válasza:
35%

Bár a tarantula nagyságú, vagy a 8 centis pókot nem hiszem el, ajánlom figyelmedbe:

[link]

2017. aug. 3. 07:06
 23/26 anonim ***** válasza:

Nyolc centi, hagyjuk már... egyébként nem.tudom, mitől.függ, mert otthon nálunk is minden csupa pok, de itt Svájcban alig látni párat *lekopog*.

Bár találkoztam már akkorával, hogy azt hittem, valaki tarantulája lépett meg. :/

2017. aug. 5. 08:54
 24/26 anonim ***** válasza:
vicces ahogy leírtad de abszolút megértelek, én is rettegek tőlük, pedig idősebb vagyok és fiú is, szóval nem ettől függ, vegyél egy piros Raid-et az nagyon hatékony, takarítsd ki a helyiségeket és fújd be a sarkokat, ablakokat, meg mindent, utána jól szellőztesd ki
2017. aug. 6. 22:13
 25/26 anonim ***** válasza:

Hivj szakembert az kívül belül le fúj.

Megéri semmi nem fog mászkálni.

Én is pókok miatt hivtam rengeteg volt.

2017. aug. 28. 00:17
 26/26 anonim ***** válasza:
már megoldotta
2017. aug. 29. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!