Pók mindenhol, én meg meghalok?
Ma ejjel szepen kenyelmesen ultem a retyon,amikor egy bazinagy pok ott szemezett velem a falon.Kb tarantula nagysagu eskuszom,sz*ros seggel rohantam ki onnan.Lany vagyok es pokfobiam van de a durva kategoria,ha meglatok 1-et a szobaba be nem megyek napokig,mig nem volt ott nagytakaritas es irtas,de ezek a suttyo rohadekok mindent tul elnek.Eszmeletlenul felek toluk :'( Na elvegeztem a dolgomat gyorsan miutan lattam elmenni azt a bazinagy feher szinut.Bementem a szobaba,lenyugtattam magam,bebujtam az agyba es teloztam,amikor erzem hogy valami csikizi a kezem,hat odacsaptam mondom biztos szunyog.Majd 10 perc mulva megint erzem,odavilagitok es bmeg ott maszik rajtam,korom fekete es kb 8centi. Nem birtam,sikongattam,bőgtem,ilyenkor levegot sem kapok.Rendesen rosszul leszek,annyira sirok hogy a szivem beszur,minden bajom lesz.Termeszetesen csak gyorsan lesoportem magamrol,el is tunt a sz*rhazi azota itt ulok a konyhaba,nem merek sehova menni,aludni igy tuti nem tudok.Kerlek segitsetek gyerekek,hogy lehet ezeket kipusztitani? :'( lattam itt mar sok kerdest de egyik se hasznalt,a citromos viz,levendula,pokhalo,semmi.Itt vannak es foleg az agyam mogott/korul,en meg majd meghalok ha meglatok egyet.Olyan mintha most is rajtam masznanak,itt sirok mint egy nyomorek 3 eves es kozbe mar 19 vagyok :'(
Segitseg,kerlek...😭😭😭
Nemtom, de nálam is folyton van. Direkt sűrűn takarítok, minden apró zegzugot, de már megint ott a rohadt háló az ágyamnál... Pedig azt is elhúzom és alaposan felporszívózok mögötte is. Egyik alkalommal az ágyneműtartóm alatt volt egy ilyen. Kihúzom, nézem-nézem, valami nagy fekete szösz van ott. Biztos valami ruhaszösz gondoltam. Mondom megbököm a porszívőcsővel hát a rohadt életbe megmozdult!!!! Elkezdett futni, azzal a lendülettel szívtam fel, de még napokig sokkban voltam hogy mit keresett az ÁGYAM ALATT egy óriási fekete szőrös trópusi pók...
Hát mást nem tudsz csinálni, mint sűrűn, nagyon alaposan kiporszívózni, és még így se garantált, hogy nem találkozol velük.
Szunyoghàlõ es alapos nagytakaritàs!szunyoghalo nelkuli ajtot ablakot ne hagyj nyitva.
Rajtam pokszazlabú maszkalt.a macska mentett meg!
Ha tudnátok hogy valójában mennyi pók van körülöttünk... de inkább nem írom ide mert kirohannátok még a világból is...
Az élet utat tör, akármennyit is takarítotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!