Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mikortól pókiszony a pókiszony...

Mikortól pókiszony a pókiszony? (arachnofobia; remélem jól írtam)

Figyelt kérdés

Én rettegek a pókoktól. Már attól is félek, ha van rá esélyem, hogy egy madárpókot (vagy bármilyet) látok csak képen. Gyerekkoromban rengeteg pókos álmom volt (már régóta nem volt,kop-kop), és azt úgy küzdöttem le, ha nappal 1-2 pókos képet megnéztem. Akkor leküzdöttem a képen látott póktól való félelmemet. Utána már nem voltak ilyen álmaim. És ezért képeket se nézegetek, de nem is tervezem..

Viszont egy iciripiciri (fél cm-nél kisebb) póktól élőben sem félek, egy kis kaszástól se annyira (nagyobbtól már igen), de pl. keresztes póktól kiráz a hideg.

Szóval pókiszonyom van? Vagy a pókiszony már az, amikor egy picitől is undorodik valaki?

Egyébként nem értem egyes embereket, akik madárpókot tartanak.. egyszerűen felfoghatatlan, hogy azokat a dögöket a lakásában tartja valaki. De egészségére :)

2010. máj. 20. 12:10
1 2
 11/11 brokenbone válasza:
sokkal nagyobb és erősebb vagy ha látsz egyet üvöltve taposd üsd szét aztán szidd az anyját az növeli az önbizalmadat:D
2013. máj. 26. 17:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!