Srácok, mit tegyek? Itt vagyunk a nyaralóban a barátnőmmel, és egy rohadt nagy egér van a wc-ben. Nem tudom elkapni, és félek is tőle mert hatalmas. Ha közelítek felé leúszik, azt újra kijön.
Figyelt kérdés
Arra keltünk fel hogy valami a fürdőben sipákol és töri magát. bementem é egy bazi nagy egér volt a wc-ben. ha egy bottal ki akarom nyírni leúszik és eltűnik percekre....:S2017. máj. 23. 00:55
11/19 anonim válasza:
Bezzeg az észak-koreai fogolytáborban hogy örülnének neki. Megennék az egészet.
12/19 anonim válasza:
állj a wc fölé, és várj.. majd sz-#rj rá a fejére ha jön.
13/19 anonim válasza:
HOL van ez a nyaraló?? Ez engem is érdekelne!
Bäszki egy egér rohadt kicsi, még ennyit se tudsz?? :DDDD Ez NEM egér! :DDD
14/19 anonim válasza:
hipózzad a budit hogy fertőtlenítse, illetve dugaszold el a lefolyót, vagy a fedél tetejére tegyél valami nehezet hogy ne jöjjön ki.
15/19 anonim válasza:
Én a helyedben tököket növesztenék, lehet a barátnőd is örülne neki.
16/19 anonim válasza:
Le leszek pontozva :D volt patkányunk értelmes állat. Alapbol nem fog megharapni tuti! Esetleg wc deszkára rakk vmi kaját utána a wc mellé egy dobozba igy kijon. És simán ki fogod tudni vinni a kertbw. Ne parázz tole
17/19 anonim válasza:
Folytatás: vag van facebookon csoporr, patkányos kérd ki véleményuket, lejwt tudnak segiteni is, ha olyan helyen vagy;)
18/19 anonim válasza:
Nekünk is volt patkányunk, ki ne nyírd szerencsétlent.. Én a helyedben bemennék, ahogy eddig csináltad, és míg lemegy a wc-n felállítanék valami "csapdát" (barátságosat természetesen) amibe kajával becsalogatnám, majd kivinni, ha lehetséges akkor inkább valami erdő féleségbe.
Vagy pedig úgy megcsinálni a lakást hogy csak egyetlen út felé tud menni, az pedig a kijárat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!