Mi lehet a kecskémmel?
Figyelt kérdés
Van 2 kiskecském (4 hónaposak) és ma délután vettem észre az egyiken, hogy rosszul van. Áll egy helybe, nem mozog, csak szédeleg. Alig tudja a fejét tartani, a szeme csukva van, nem eszik, és furán mekeg. Megszakad a szívem, az állatorvos csak holnap tud jönni, de félek, hogy addigra elpusztul. Valami ötlet? Ha valaki ért hozzájuk, annak megköszönném a segítségét:)2010. máj. 11. 15:53
1/6 anonim válasza:
Keress nagyon gyorsan egy másik állatorvost.
Micsoda szemétláda, ha mondtad neki, hogy nagyon rosszul van a kecskosz.A pénz az nem ér rá neki, ugye?
2/6 anonim válasza:
valami mérgező növényt ehetett szerintem (pl.:tuja,tiszafa...stb)ami gyakori a kertekben,szerintem.Ha a bal oldala fel van puffadda vagy nem hallasz bélhangokat amikor a füled a hasához teszed akkor kösd fel egy fa darabbal a száját ,hogy elkezdjen kérődzni ,vagy olajba rakj szódabikarbónát és nyomd le a torkán egy fecskendövel vagy valahogy.Egyébként ha már lóg a feje akkor :(( nem is harcol az ....:(
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, azt hiszem, már csak néhány perc van neki hátra... Nagyon nagyon rossz volt látni szenvedni.:(
2010. máj. 11. 17:41
4/6 A kérdező kommentje:
Végre látta doki. Azt mondta, tüdőgyulladása van, nagyon magas a láza, kapott szurit is, de alig él. Most nyomtam belé cumisüvegből kamillateát. Remélem megéri a reggelt, akkor megnyugszom.
2010. máj. 11. 20:56
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, le lett vágva, de azt amúgy túlélte:)
2011. ápr. 23. 18:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!