Mik lehetnek ezek? Valaki hátha tudja
Figyelt kérdés
kertes házunk van, pince is tartozik hozzá. egy része a pincének földes tehát nincs lefedve a talaj semmivel. akármikor ha éjjel lemegyek, találok bogarakat. 1-2 mindig mászkál de pl. tegnap vagy 6-7 biztos volt. azt szeretném megtudni mi lehet ez. olyanok kb mint egy jól megtermett cserbogár talán még picit nagyobbak is és lassú mozgásúak. koromfeketék teljesen. ha fény éri őket azonnal sötétség felé indulnak. milyen bogarak ezek és mit keresgélnek, miért bukkannak föl? köszi ha tud valaki segíteni2010. ápr. 24. 10:57
12/19 anonim válasza:
Talán csíbor? [link]
Vagy van a fényeshátú futó, az is hasonló, kis fekete, de arról nincs képem. Ezek a fényeshátúk a nyári hőségben szoktak berepülni az ablakon.
14/19 anonim válasza:
Már, hogy lenne a pincében, ha egyszer vízben él? :D
ez egyszerű pincebogár, így is hívják, tavasz körül előmásznak.
15/19 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 24. 11:37
16/19 anonim válasza:
Mondtam, hogy az. Pincebogár. Milliónyi szokott belőlük lenni. he-he. Nem bánt, még mozogni is alig bír.
17/19 A kérdező kommentje:
értem. köszi:) dehát mit csinál az ott kaját keresgél vagy mi?:) ott max tüzifát talál:)
2010. ápr. 24. 11:42
18/19 anonim válasza:
Gőzöm nincs mit keres. :) Mikor kisebb voltam megijjedtem tőle, és apám mondta, hogy az, de a részleteket nem akartam hallani. :D guglizd ki.
19/19 anonim válasza:
pincebogár, ha hozzáérsz büdös lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!