Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Vannak itt "kullancsszakértők"...

Vannak itt "kullancsszakértők"? Ez ugye az? Milyen fajta?

Figyelt kérdés
Állatba vagy emberbe szokott fúródni?
2010. ápr. 23. 17:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Bocs, link itt:

[link]

2010. ápr. 23. 17:25
 2/12 anonim válasza:
Állat.
2010. ápr. 23. 17:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen kullancs és nem válogat! :D Emberbe, állatba belemászik sajnos.
2010. ápr. 23. 17:33
 4/12 A kérdező kommentje:
17:32-es! Ezt hogy érted?
2010. ápr. 23. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyok biztos abban, hogy kullancs van a képen, annak tűnik. A szemét dögje mindem élőlénybe befúródik, sőt már megszűnt az un. kullancs-szezon. Egy éve folyamatosan kullancsveszély van. Nem tudom, hogy mutálódnak-e, de télen is volt a macskámban. Az az igazság, hogy kiveszem, de annyira útálom, hogy egyből tűzbe hajítom, ezért nem tudom, hogyan is néz ki.
2010. ápr. 23. 17:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez biza egy kis kullancska!

De úgy látszik nem szívta meg magát vérrel.

2010. ápr. 23. 17:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, sikerült megúsznunk. Kirándulás után találtam a parkettán....valószínűleg a ruhánkról esett le. Viszont nem is volt olyan kicsi. Volt már bennünk kullancs, de azok valahogy fele ekkora méretűek (se) voltak. Persze itt most a képen kicsinek tűnik, de közel járt a fél centihez, azért is bizonytalanodtam el, hogy ez tényleg az...???

És nincs külön állatra meg külön emberre támadó kullancsfajta?

2010. ápr. 23. 18:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát komolyan mondom, beszarok, egyesek h rettegnek a kullancstól...kiveszem, szétlapítom, cső...ennyi
2010. ápr. 23. 23:23
 9/12 A kérdező kommentje:

"Hát komolyan mondom, beszarok, egyesek h rettegnek a kullancstól...kiveszem, szétlapítom, cső...ennyi"

ÉS attól sem félsz, hogy esetleg olyan helyre fúródik, ahol nem veszed észre? Vagy mindig tetőtől talpig átnézed magad? Mert akkor ezek szerint Te is félsz....

2010. ápr. 24. 07:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem, én nem félek, csak elővigyázatos vagyok...akkor nyilván fosnék, ha már 3 napja bennem lenne, és nem venném észre, de ez ugye nem fordulhat elő, mert ott, ahol belém fúródik, viszket. Am meg tükörcsempe van a kád mellett, szal csak észrevenném :D
2010. ápr. 24. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!