Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Csak egy szó: Miért?

Csak egy szó: Miért?

Figyelt kérdés

Lovas oldalakat nézegettem a neten ... és ezt találtam :

http://www.youtube.com/watch?v=G_OLH9MwNUM&feature=related

Elgondolkodtató :((( , sok ember hogy lehet ilyen undoritó szemétláda ? :S :(

2010. ápr. 18. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

mert az emberek kegyetlenek és nemtörődömök.

magyarország egyébként vezető helyen van a lóhús feldolgozásban. lovas ujságokban is gyakran vannak ilyen cikkel szörnyű képekkel illusztrálva. sjnos sok ilyen ember van a világon és nem csak a lovakkal csinálják meg hanem kutyákkal vadállatokkal. hisz méga saját fajtánkat is irtjuk! virágzik az emberkereskedelem..stb. Az emberi fajnak sajnos nagyon sok ilyen elvetemült tagja van.

2010. ápr. 18. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát ez a videó fájt. Azért te is gondolkodhattál volna, hogy az ilyet nem mindenki bírja.

Végigsírtam az egészet.

ÉS miért ilyenek az emberek? Nem tudom.

2010. ápr. 18. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Hozzáteszem, hogy nincs lovam, életemben 2x ültem lovon, és még csak nem is a kedvenc állatom a ló.

Szal...gondolom nem csak én vagyok az 1etlen ilyen.

2010. ápr. 18. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

hú ez egy nagyon durva videó...lehet jobb lett volna, ha meg se nézem. Az lehet, hogy a valóságban valaki egy ilyenért a vágóhídra küldi a lovát? Én már sokszor leestem a lovamról, de ha megbénulnék sem küldeném őt a vágóhídra...

annyira szeretem. Sok esetben nem is a ló hibás, mindig fel fel készülni rá, hogy megijedhet, vagy csak kirúg egyet, mert ilyen a természete. ( Egyáltalán hogy bírják egyesek megenni a lóhúst, én nem bírnám!)

2010. ápr. 18. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Végigsírtam az egészet! Igaz, én félek a lovaktól, de szeretem őket, egy apró hibáért(se nagyért) nem vinném őket vágóhídra! Mi bántjuk őket, de ők mégis megteszik amit mi akarunk, hisz jó lovak akarnak lenni =( Szánalmas az emberi faj! -szipog =(- igazából minden állatot imádok, nem bírnék egyet se bántani!
2010. ápr. 19. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Végig zokogtam!Nagyon szeretem a lovakat,és ez egyszerűen kegyetlen!Hogy lehetnek ilyenek az emberek?
2010. ápr. 21. 18:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát igen ..énis ezeket kérdezem ! Hogy lehetnek ilyenek :( ... Egy botlásáért vágóhídra küldeni ? De egyáltalán hogy lehet vágóhídra vinni bármilyen állatot ?:((

Iszonyú ez a világ :(

2010. ápr. 21. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!