Csak egy szó: Miért?
Lovas oldalakat nézegettem a neten ... és ezt találtam :
http://www.youtube.com/watch?v=G_OLH9MwNUM&feature=related
Elgondolkodtató :((( , sok ember hogy lehet ilyen undoritó szemétláda ? :S :(
mert az emberek kegyetlenek és nemtörődömök.
magyarország egyébként vezető helyen van a lóhús feldolgozásban. lovas ujságokban is gyakran vannak ilyen cikkel szörnyű képekkel illusztrálva. sjnos sok ilyen ember van a világon és nem csak a lovakkal csinálják meg hanem kutyákkal vadállatokkal. hisz méga saját fajtánkat is irtjuk! virágzik az emberkereskedelem..stb. Az emberi fajnak sajnos nagyon sok ilyen elvetemült tagja van.
Hát ez a videó fájt. Azért te is gondolkodhattál volna, hogy az ilyet nem mindenki bírja.
Végigsírtam az egészet.
ÉS miért ilyenek az emberek? Nem tudom.
2. vagyok.
Hozzáteszem, hogy nincs lovam, életemben 2x ültem lovon, és még csak nem is a kedvenc állatom a ló.
Szal...gondolom nem csak én vagyok az 1etlen ilyen.
hú ez egy nagyon durva videó...lehet jobb lett volna, ha meg se nézem. Az lehet, hogy a valóságban valaki egy ilyenért a vágóhídra küldi a lovát? Én már sokszor leestem a lovamról, de ha megbénulnék sem küldeném őt a vágóhídra...
annyira szeretem. Sok esetben nem is a ló hibás, mindig fel fel készülni rá, hogy megijedhet, vagy csak kirúg egyet, mert ilyen a természete. ( Egyáltalán hogy bírják egyesek megenni a lóhúst, én nem bírnám!)
Hát igen ..énis ezeket kérdezem ! Hogy lehetnek ilyenek :( ... Egy botlásáért vágóhídra küldeni ? De egyáltalán hogy lehet vágóhídra vinni bármilyen állatot ?:((
Iszonyú ez a világ :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!