Normális, ha ennyire állatbolond vagyok?
Most így látatlanban kicsit Gerald Durrell-re emlékeztetsz. A sok állat miatt. Olvastad a könyveit? Nagyon jók.
Én is szeretem az állatokat, állattanból mindig ötös voltam, mert sokkal többet tudtam, a tanagyagnál.
Szal, ez normális. Én is állatbolond vagyok, bár nekem (nekünk) csak macskám és kutyáink vannak. De egy időben voltak sáskáim és szöcskéim.
Az utolsó író hülye.(az ilyenek miatt nem lettem többek között humán-orvos)
Neked sok sikert a jövődben,remélem sok ilyen ember van,mint Te! :)
Én is egy vagyok közületek :)
Nekem nyuszkóm,kutyáim,halaim vannak,de még szeretnék nyuszit,és tengeri malacot melléjük :)
Üdv:
Első éves állatorvostan-hallgató :)
Én is állatbolond vagyok, néha a tulajdon anyám is hülyének néz emiatt :D. Neki kicsit más a felfogása, noha szereti az állatokat...
(Én azért vagyok érdekese eset mert kiskoromban féltem az állatoktól vagy a fájdalomtól (pl. harapás), most meg már az állatok az életem szerves részei és leszarom ha megharapnak/karmolnak.Ja és az állatorvosira készülök én is!)
Azért ne tévesszük össze, hogy az állatimádat nem feltétlenül az állatok halmozásával jelent egyenlőt! :)
Jelenleg sajnos "csak" 3 tengerimalacot tartok, de nagyon szeretnék egy vadászgörényt, kikészítve ezzel a szüleimet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!