Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Normális, ha ennyire állatbolo...

Normális, ha ennyire állatbolond vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen imádom őket! 16 vagyok, de már most a jövőbeli lakásomat rendezgetem, aminek legalább másfél szobásnak kell lennie, hogy legyen egy fél szoba az állatoknak. Paint-ben már be is rendeztem az "állatos" szobát, ahol tengerimalac, törpehörcsög, vadászgörény, törpenyúl, hal, gekkó, és egy yorkshire terrier vagy valami más kistestű kutya is helyet kapott. (szép lesz a szellőztetés :P)Most is vannak halacskáink itthon, és kikönyörögtem magamnak egy törpehörit(7 év után, itthon nem nagyon csípik az állatokat)Annyi biztos, hogyha megfelelő anyagi helyzetem lesz, és be tudok ennyi mindenre ruházni, és m.o. is ott fog tartani, hogy tudok majd lakást venni, amire kicsi az esély, akkor tuti, hogy megcsinálom. Állandóan állatokról szóló könyveket olvasgatok, rengeteg állatról van óriási ismeretem, a tartásukról, mindenről... Ez így normális?
2010. ápr. 17. 21:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Most így látatlanban kicsit Gerald Durrell-re emlékeztetsz. A sok állat miatt. Olvastad a könyveit? Nagyon jók.

Én is szeretem az állatokat, állattanból mindig ötös voltam, mert sokkal többet tudtam, a tanagyagnál.

Szal, ez normális. Én is állatbolond vagyok, bár nekem (nekünk) csak macskám és kutyáink vannak. De egy időben voltak sáskáim és szöcskéim.

2010. ápr. 17. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Én 15 éves lány vagyok, és én is ilyen állatbolond vagyok. Van 5 kutyám (Szálkasszőrű Tacskó, Rottweiler, Bullterrier, Shar-pei, Berni pásztorkutya) van 2 macskám, 32 lovam(Shagya arab, Magyar sportlo, Fríz, Holsteini, Oldenburgi, Arab telivér, Angol telivér, Appaloosa, Quarter Horse, Pinto, Gidrán, Kisbéri félvér,Hannoveri, Lipicai,Nóniusz) , 4 pónim (Welsh póni, Törpe Shetlandy pony), 2 szamaram, 20 db halam, 4 hörcsögöm, 2 Vadászgörényem, 2 Csincsillám, 10 db papagáj(Nimfapapagaj, Hullámos papagáj, énekes papagaj). Amugy mi falun élünk egy hatalmas házban. És nekünk egy elég hatalmas tanyánk van, ugyhogy elférünk. És nekem is teli van a könyves polcom állatos könyvekkel, és állatorvosnak tanulok. Meg még vannak haszonállatok (Tehén, Disznó, Kecskék, Birkák, Tyúkok, Kakasok, Libák, Kacsák, Pulykák). De nálunk meg van minden állat helye. A lovak is szép boxokba vannak tartva.
2010. ápr. 18. 10:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló előtt emelem kalapom:):) A többieknek pedig köszönöm a választ! Csomó állatkínzás-ellenes szervezetbe benne vagyok, és sorra kapom az e-mail-eket. Az a helyzet, hogy rengeteg állatvédő van, de még így is kevés! Remélem sok ember "át áll" erre az oldalra. kb 1 éve nem fogyasztok húst, csak halat. (tudom, hogy sok állatot csak erre a célra tenyésztenek, de szerintem nem mindegy hogyan, én nem ennék meg semmi pénzért egy ketreces tartással tartott csirkét, semmit!!!mamámnál mindig van kacsa, csirke, malacka, őket pedig azért nem eszem meg, mert annyira hozzám nőttek, hogy mindig megyek hozzájuk, etetem kézből, utána nincs szívem a tányérra tenni...)Remélem, hogy nekem is sikerül beszerezni egy egész farmot, csodálatos lenne, de legalább valamilyen szervezetet támogatni!
2010. ápr. 18. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Emberekkel tanulj meg kapcsolatot tartani, ők tartanak életben, szolgálnak ki. Majd ha a mókus mentőt vezet, a görény meg villanyt szerel, akkor fog járni nekik a megbecsülés. Amúgy épeszű ember nem bántja az állatokat, de nem is emeli az emberek fölé.
2010. máj. 27. 20:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Az utolsó író hülye.(az ilyenek miatt nem lettem többek között humán-orvos)

Neked sok sikert a jövődben,remélem sok ilyen ember van,mint Te! :)

Én is egy vagyok közületek :)

Nekem nyuszkóm,kutyáim,halaim vannak,de még szeretnék nyuszit,és tengeri malacot melléjük :)

Üdv:

Első éves állatorvostan-hallgató :)

2012. aug. 27. 19:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is állatbolond vagyok, néha a tulajdon anyám is hülyének néz emiatt :D. Neki kicsit más a felfogása, noha szereti az állatokat...

(Én azért vagyok érdekese eset mert kiskoromban féltem az állatoktól vagy a fájdalomtól (pl. harapás), most meg már az állatok az életem szerves részei és leszarom ha megharapnak/karmolnak.Ja és az állatorvosira készülök én is!)

Azért ne tévesszük össze, hogy az állatimádat nem feltétlenül az állatok halmozásával jelent egyenlőt! :)

Jelenleg sajnos "csak" 3 tengerimalacot tartok, de nagyon szeretnék egy vadászgörényt, kikészítve ezzel a szüleimet. :D

2013. márc. 29. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!