Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Normális, ha ennyire állatbolo...

Normális, ha ennyire állatbolond vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen imádom őket! 16 vagyok, de már most a jövőbeli lakásomat rendezgetem, aminek legalább másfél szobásnak kell lennie, hogy legyen egy fél szoba az állatoknak. Paint-ben már be is rendeztem az "állatos" szobát, ahol tengerimalac, törpehörcsög, vadászgörény, törpenyúl, hal, gekkó, és egy yorkshire terrier vagy valami más kistestű kutya is helyet kapott. (szép lesz a szellőztetés :P)Most is vannak halacskáink itthon, és kikönyörögtem magamnak egy törpehörit(7 év után, itthon nem nagyon csípik az állatokat)Annyi biztos, hogyha megfelelő anyagi helyzetem lesz, és be tudok ennyi mindenre ruházni, és m.o. is ott fog tartani, hogy tudok majd lakást venni, amire kicsi az esély, akkor tuti, hogy megcsinálom. Állandóan állatokról szóló könyveket olvasgatok, rengeteg állatról van óriási ismeretem, a tartásukról, mindenről... Ez így normális?
2010. ápr. 17. 21:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen ez egy teljesen normális dolog,Te ilyen vagy,Téged ez érdekel,és legalább vannak céljaid,terveid a jövőre nézve.Légy hű magadhoz,és a céljaidhoz!Sok sikert!
2010. ápr. 17. 21:23
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia:D Nincs ezzel baj csak annyi hogy a görénynek a nyuszik,tengeri malacok, hörcsögök nemfognak örülni:D

Én is ilyen "állatb*zi" voltam, volt hörcsögöm,egerem,nyulam,tengeri malacom,papagájom,teknősöm,halam,macskám,kutyám vadászgörényt csak szerettem volna, de a rágcsálók miatt nem lehetett:S

15/L

2010. ápr. 17. 21:29
 3/16 anonim válasza:
Szia!Szerintem normális.Én 32 éves nő vagyok és amióta az eszemet tudom rajongok az állatokért!Ha gazdag lennék biztos h lenne egy állatmenhelyem.Szerintem aki az állatokat nem szereti az nem is jó ember.Nem gondoltál arra h mondjuk állatorvosnak tanulj?Még nem vagy elkésve bár nem tudom milyen tanuló vagy de Én így utólag visszagondolva bánom h nem tanultam jobban és lehettem volna állatorvos.Akkor a hobbim lenne a munkám.Nem tudom miért van ez a rajongás de a lányom ugyanilyen születésétől kezdve odavan értük akárcsak Én.Nemsokára lesz kiscicánk most költöztünk kertesbe és nemrég született már alig várjuk.Volt egy tündéri amerikai csíkos mókink sajnos elpusztult 3 hete.Ne tudd meg úgy sírtam mint egy gyerek.Úgyhogy nyugi szerintem semmi gond nincs ezzel.Szerintem az állatok megszínesítik az ember életét.
2010. ápr. 17. 21:30
 4/16 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, vagy még jobban. :D Állatorvos szeretnék lenni meg kutyakozmetikus és már azt is elterveztem, hogy mikor lesz rendelés. :D Már el van tervezve, hogy hány kutyám lesz, hány nyulam és hogy velük fogok aludni. Szóval minden. :D
2010. ápr. 17. 21:30
 5/16 A kérdező kommentje:
Állatorvos szerettem volna lenni,és biológis-kémia szakra menni, de mivel itthon nem nagyon szeretik az állatokat,-mert elvileg az összes büdös meg koszos stb...-arra nem gondolnak, hogy az állatoknak mi is ugyanolyan büdösek vagyunk mint fordítva...-meg anyuék közgazdaságin végeztek, nekem is kötelező volt ide jönnöm suliba... :S :( az a baj, hogy itt semmi olyat nem tanulok, ami érdekelne, és a nagy erőltetés hatására, hogy sulykolták, h amit én szeretnék annak nincs jövője, már a szeretett tantárgyakból is napról-napra rosszabb vagyok:( De nem csüggedtem, kutyás-rendőr még mindig lehetek :P Csakhogy nekem legyen igazam:):)A görényes dolgot megfogadom, max egy szobában leszek vele, a többitől külön LESZ tartva:):)(L)
2010. ápr. 17. 21:41
 6/16 A kérdező kommentje:
A LESZ AZ VÉLETLEN LETT NAGY BETŰS, BOCSI :)
2010. ápr. 17. 21:43
 7/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok! Nagyon szeretem az állatokat! Ez egyáltalán nem baj, sokan így is rosszul bánnak velük, Te még egy ember vagy, aki nem fog! És ez jó!

22/L

2010. ápr. 17. 21:44
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok vele, és közgázba jártam középsuliba, de később az Állatorvosira szerettem volna felvételizni. Szerintem még mindig nem késő! Próbáld meg! Az állatok szeretete teljesen normális dolog, magas érzelmi intelligenciára utal. Ne változz meg, maradj ilyen mindig!
2010. ápr. 17. 21:51
 9/16 anonim válasza:
21.30-as vagyok.Nem volt a legjobb döntés a szüleid részéről h nem engedték h azt tanuld amit szeretnél.De ha elvégezted a sulit utána még mehetsz azon az ágon tovább ne hagyd magad.Ez a te életed és nem a szüleidé.Persze még otthon laksz tanulsz az övék a végső szó.De próbálj meg leülni velük és beszéljétek meg h te ezt mennyire szeretnéd és neked ez a fontos stb.Hidd el az az egyik legnagyobb kincs az életben ha azt csinálod a munkádban is amit a legjobban szeretsz!!
2010. ápr. 17. 21:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok és pont ilyen állatbolond vagyok,mint Te.Már egész kicsi korom óta.Szerintem nincs ezzel semmi baj,sőt nagyon jó dolog!Ha mindenki ilyen lenne,nem lenne az a sok állatkínzás!!!Remélem,hogy a két kislányom is ugyanilyen lesz!
2010. ápr. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!