Melyik igénytelen háziállat lenne a legjobb?
Így nincs értelme állatot tartani, inkább várd meg, amíg nagyobb leszel, és több időd lesz.
Anno volt hörcsögöm, mellette 1x léptünk le 1 hétre, nem mondom, hogy nem aggódtam, de többet nem csináltam ilyet
Kedves #6-os! A hüllőkről sokmindent el lehet mondani csak azt nem,h simogatni kellene őket és igénytelenek,
Kérdező! Esetleg valami olyan állat amit magaddal tudsz vinni?
ilyen helyzetben hatalmas önzőség állatot vállani. ha heti 1x mész haza,de elvárod,hogy lehessen simogatni,akkor az az állat mit csinál a maradék 6 napban? várja,hogy foglalkozzanak vele..
hüllőt tudnék ajánlani,azok nagy része elvan heti 1x-i etetéssel. de nem mindegyik. DE őket meg nem lehet /nem szabad simogatni, nem is igénylik.
akit lehet simogatni az általában emlős. de őket meg naponta kell etetni és foglalkozni velük.
szóval max olyan opció van,hogy viszed magaddal az állatot. de ez sem túl jó,a hosszú utakat a legtöbb állat nem szereti.
amíg ilyen utazós életet élsz,szerintem ne legyen állatod.
nekem van több teknősöm ,hörcsögjeim,nyulam,macskák,kutya. és szinte mindegyik igényli a napi törődést.
na jó,talán a teknősök nem. de őket is etetem heti 2-3x. szóval még ő sem férne bele az életviteledbe.
más állat nem nagyon van,aki kibírja heti 1x-i etetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!