Szerintetek mi a legszebb, legjobb kutya fajta? Ha én szeretnek egy kutyát szerintetek milyen fajta legyen?
Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 22:36
1/17 anonim válasza:
Keverék :)
Ha esetleg mondanál valami magadról?
2/17 anonim válasza:
Akita inu, keverékek :)
Az teljesen rajtad múlik és az életmódodon.
5/17 anonim válasza:
Első kérdésedre válasz; Rottweiler :)
Másodikra; Amelyik fajta a kedvenc számodra, és felelőséggel bírod vállalni 12-15 évre. :)
6/17 anonim válasza:
Én mindenképpen keveréket választanék több szempontból is, de olyat vegyél, ami neked tetszik. Illetve ha fajtiszta kutya, akkor a hófehér (barna szemű!!) Husky még a gyengém. :)
7/17 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen mindegy!Lényeg az,hogy szeresd,ha rossz,ha jó!Ha annyira szeretnél akkor menhelyről ments meg egyet és figyeld meg meghálálja! :)
8/17 anonim válasza:
Ilyen nincs, egyeni, hogy kinek mi a legjobb. Ami nekem a legjobb, neked lehet a legrosszabb valasztas.
9/17 anonim válasza:
Nekem a skót juhászkutya.
Neked: ahhoz azért jóval többet kellene tudnunk rólad, hogy bármit is ajánlhassunk. Hány éves vagy, milyenek az életkörülményeid, milyen célra szeretnél kutyát? Mit tudnál rászánni (időben, pénzben)? Stb.
10/17 anonim válasza:
Nekem a Labrador a legszebb és legjobb. De mindenkinek más, és ennek így kell lennie.
Ha nem vagy egy fajta szerelmese sem, akkor javaslom a menhelyet! Ha gondot okoz milyyen fajtát szertnél akkor a legjobb választás számodra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!