Süni ketrec. Hogy a legjobb?
Úgy olvastam, hogy a 120X60X40-es a legjobb.
Ha fiatal sünit vásárolok, amíg felnő, lakhat kisebben? ha egy alacsony plusz "emelettel" növelem a területet, az beleszámít a ketrec méretébe, vagy csak dekoráció/tereptárgy funkciója van? Előre is köszi a válaszokat!
Nem látom értelmét annak, hogy vegyél egy ketrecet arra a pár hónapra még eléri a felnőtt méretét a süni, és utána vegyél neki egy nagyobbat. Az emeleteket meg nem javasolják a süniknek, könnyen lepottyanhatnak az emeltről, mert nem érzékelik jól a magasságokat (az asztalról is lazán lesétál).
én 100-as ketrecet használok, amit éjszakára nyitva hagyok és egy kis rámpa segítségével kedvére ki-be közlekedhet, így lényegében az egész szoba az övé. :)
A ketrec méret azért kérdeztem, mert van egy kisebb ketrecem az aranyhörcsögöm hagyatékaként, de mindegy, azóta már rendeltem egy ketrecet neki :)
Utolsó: Nem a hazai, vad süniről van szó, hanem afrikai fehérhasú törpesünről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!