Igazi farkast lehet tartani háziállatnak?
Figyelt kérdés
Ismerösöm azt mondja, akármekkora terület lenne, az kevés lenne egynek is, nemhogy egy falkának. És azt mondta ha elvinném sétálni, azokat többet nem látnám. Mert nem olyan mint egy kutya. De nem a kutya őse? Akkor meg? Láttam ujságba van aki farkasokat tart, és tanítja őket ilyen filmbeli szereplésre. Egy farkas tényleg nem úgy viselkedne, mint egy kutya, hiába szoktatnám kézhez? És törvényileg azokat lehet tartani?2010. ápr. 12. 15:15
21/23 anonim válasza:
Igaza van az ismerősödnek:nagy terület kell neki,pontosabban nekik,mivel társas lény.Komolyan,egyre idiótább kérdések vannak.Lehet e mosómedvét tartani,vagy majmot,meg ilyen kérdések.Az egyik ilyen kérdésre pont azt válaszoltam,hogy mi lesz a következő kérdés,lehet e farkast vagy medvét tartani?Erre tessék,megkérdezed!Ezek vadállatok,nem otthonra valók!A végén még tényleg az lesz a következő kérdés,hogy lehet e medvét tartani!NEM LEHET!Farkast szintén nem!
22/23 anonim válasza:
Én egy embert szeretnék tartani háziállatnak. Ha nagy ketrecet építek neki és minden nap jól etetem akkor lehet?
23/23 anonim válasza:
Előző,egyre több ember viselkedik állaktként,úgy hogy semmi akadálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!