Mi csipked össze éjjelente? Nincs nyoma a szúnyognak, nem zümmög éjjel, mégis arra gyanakszom, de mi van, ha más?
A csípések első ránézésre sima szúnyogcsípésnek tűnnek, de rohadtul viszketnek, és van, hogy nem figyelek oda, vakarom, akkor rohadtul be bír duzzadni. Az egyik ujjamat is megcsípte, most azt nem tudom behajlítani. Csak éjjel csíp, és csak ott, ami kilóg a takaró alól. Most már fújom magam, az ágyat, a falat, mindent szúnyogriasztóval, de sz..., nem ér semmit. Van aki, azt mondta, hogy pók, de pók miért csípne többször is?
Nem poloska, mert nem olyan a csípés, és nem találtam poloskaszärt sem. Akkor mi ez?
Ja ilyenkor az ágyi poloskát rebesgetik, bár én nem tudom szerencsére milyen az. Azért elég gyakran takarítok, és az ágyat is szoktam porszívózni időnként. Ezt javaslom bárkinek! :)
Amúgy a bolha tényleg nappal is csípne, ha azod van. És azt könnyű észrevenni, mert ellentétben pl a szúnyoggal, nemcsak a csípés után észleled, hanem már akkor észerveszed a bolhát, hogy csíp, miközben javában a csípés közepén tart. És így van is esélyed megcsípni. (Míg a szúnyog rögtön elszáll...)
Hát vagy pók is lehet...
Egy szó mint száz, csinálj egy nagytakarítást, porszívózd ki az ágyat és környékét, amit lehet, moss le... Az ágyneműt mosd ki és a plédeket is, hogy ha benne vannak, kipusztuljanak...! Ha ez nem elég, jöhet a rovarirtó. :)
Ja és még az jutott eszembe, hogy a bolhacsípés (legalábbis esetemben) nem volt sose olyan, mint a szúnyogcsípés. (Upsz, igen, már voltam bolhás, mert a kutyám rámhozta, a kutyámra meg a hülye szomszédmacskáktól jött.)
Szóval nálam a bolhacsípés nem volt olyan nagy és be sem duzzadt, mint ahogy aszúnyogcsípés sz
mint ahogy a szúnyogcsípés szokott, és a viszketés sem volt olyan durva, mint a szúnyogcsípésnél. Más, nagyon más...
(bocsi véletlen ketté szakadt az üzenetem:))
13:37-es
Porszívózhatsz amennyit akarsz az ágyipoloska nem a takarítás függvénye. Kicsit bővítsd ismereteid mielőtt lekezelően írsz valamiről amit nem ismersz rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!