Mégis milyen kutyásnak jut eszébe éjjel 11 kor kutyát sétáltatni?
Arra ébredtem a múltkor, hogy a kutyáim ugatnak.
És nem csak úgy ugatnak, hogy valaki sétálgat, hanem egy másik kutyára.
Kinézek az ablakon, hát sétáltatja a kutyáját egy csajszi. Ránézek az órára, hát éjjel 11 óra elmúlt.
Először nem akartam elhinni, de tényleg annyi volt az idő.
A csaj, meg rohadt kényelmesen lassú tempóban, mintha valami nyugdíjas lenne, aki elment sétálni a friss tavaszi levegőn...
Komolyan, eléggé felháborító, hogy hogy képzelik ezt. Amikor mindenki alszik az utcában, akkor meg fogja magát a csaj a kutyájával, és végig sétál vagyis inkább sétafikál.
Persze, ha Július közepe lenne, amikor nappal +35 fok van, és éjjel kibírható a meleg, akkor megérteném, de így Április elején...
Persze, tudom... Szoktassam le a kutyáim az ugatásról... Csakhogy amikor már az utcában lévő 8 kutya őrjöngve ugat, akkor elég nehéz rájuk szólni, meg se hallanak...
Most komolyan az ilyen kutyás ezt direkt csinálja? Hogy megszívassa az embereket, mert kb a mellettünk lévő 3 utcában összesen van 3 kutya, + egy hatalmas üres rét de Ő ide hozza sétálni a kutyáját.
Ezt direkt csinálják a kutyások?
"felháborító, tényleg...én is kimegyek néha velük éjjel, ha későn érünk haza, mert nekik attól még ki kell menni....az meg a te nevelésed hiányossága, hogy ilyenkor veszettül ugatnak a kutyáid"
"biztos nem tudott aludni a csaj és elment sétálni a kutyával. Vagy akkor ért haza és csak késő este tudtak elmenni sétálni. Mit zavar ez téged hogy más mit csinál?"
-
Igen, tudom, hogy a kutyát ki kell akkor is vinni, de komolyan, a házam előtt lévő kb. 20 métert a csaj kb. 1 perc alatt tette meg(Nem túlzom el a dolgot)
Felőlem sétáltassa a kutyáját, nagyon helyes, de ez a tempó, ahogy ment az már nem séta, inkább vánszorgás.
Én is voltam már ilyen időbe lennt a kutyámmal,sőt..az fél 2 volt.Mindig kibírja a reggelt,de most nem aludt el (halottam a körmei kopogását a padlón)van egy kosárkája abban pedig egy párna ott szokott aludni,de most feljött hozzám az ágyra és mászkált rajtam.Ebből tudtam hogy mi a baja.
1.Lehet hogy ez a lány nem gondolta hogy a kutyák ugatni fognak.
2.Lehet hogy azt hitte hogy a kutyák alszanak.
3.Lehet hogy nem is érdekelte.
De szerintem a legbiztosabb ha megpróbálod leszoktatni a kutyáidat az ugatásról.
Nálunk van egy nő (full bolond) akinek 6 kutyája van és mikor elmegy valamerre ott körülötte flangálnak. Ez mind nem lenne baj, ha nem jött volna be a kertünkbe az egyik díszpéldány és nem nyírta volna ki a kiscsibénket. Szerintem a 3 méteres betonfalon is átmásznának.
Mások is sétáltatják ilyenkor a kutyujukat, anyukámék is sétáltatták, de nem vitték kutyás házak közelébe, hogy felverjenek mindenkit.
Így van millió oka lehetett, hogy miért sétáltatta éjjel a kutyust.
Azt meg komolyan kérdezed, hogy az éjszaka közepén egy lány egyedül miért nem megy ki egy üres mezőre, és miért választ egy vélhetően sokkal biztonságosabb utcát???????
A mai világban én se a mezőre mennék.
Én is szoktam késő éjjel kutyát sétáltatni, meg a környékünkön még elég sokan, csak hát én egy lakótelepen élek, itt nem ugatnak a kutyák olyankor mivel a lakásból nem látják milyen kutyák mászkálnak kint.
Szerintem abból a szempontból jogos a felháborodásod, hogy miért pont egy sűrűn kutyás családi házas övezetben andalog a kutyájával ha rét is van a közelben. Nekem lesülne a pofámról a bőr ha az éjszaka közepén felvernék egy környéket.
Ha megint csinálja menj ki és szépen mondd el neki, hogy aludni szeretnél, meg valószínűleg rajtad kívül mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!