Baj, ha éjszakánként nem futhat a hörcsög a mókuskerékbe, mert elveszik tőle?
Figyelt kérdés
Kérdés adott2016. máj. 18. 06:19
11/13 anonim válasza:
A hörcsög egy este alatt 10-15 km-t is futhat. Tehát ha nincs bent a kereke, az baj. Nem csak a mozgás hiánya miatt, hanem mert addig is unatkozik.
KÉRDEZŐ! Ketrecben vagy terráriumban van a hörcsög?
Vegyetek neki running discet, az a legghalkabb (és tényleg az, engem se zavar).
12/13 anonim válasza:
Baj bizony! Egy éjszaka alatt 8-10 km-t futnak átlagosan a hörcsögök, erre szüksége van az egészséghez, ill. az életben maradáshoz. Ha kiveszitek, azzal gyakorlatilag kínozzátok. Ugyanígy a néhány kommenttel ezelőtti válaszoló, aki csak a gömbbe teszi be, ami nagyon rossz a hörinek, nem szereti, csak te nem veszed észre.
Nekem pl. fából készült kerekem van (zooplus-ról lehet rendelni) és teljesen néma.
13/13 anonim válasza:
Nekem se fut éjszaka,de nappal igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!