Mi baja lehet a hörcsögömnek?
Figyelt kérdés
Mered a semmibe, nagyon lassan és nehézkesen mászkál, ha felveszem a kezembe akkor csak áll és nem csinál semmit, míg azelőtt szinte kiugrott a kezemből, alig lehetett egy helyben tartani. Olyan mintha azt se tudná hol van, alig áll a lábán és bámulja a semmit :( Nem öreg, alig több mint egy hónapos. Az is fura, hogy még sosem láttam őt inni...lehet hogy nem tudja hogy hogyan kell abból a golyós felakasztható itatóból inni? Segítsen valaki, mit csináljak? :(2016. ápr. 26. 21:28
1/4 anonim válasza:
Ha úgy véled nem iszik akkor adj neki inni valami féle tálkában ami nem túl magas peremű.Én sajnos nem értek hozzá de amíg nem kapsz megfelelő választ kipróbálhatod.
2/4 anonim válasza:
Milyen idős?
Mutasd meg neki, hogyan kell használni a golyós önitatót, az orrát nyomd oda kicsit. De ha elég sok lédús zöldséget kap enni, nem is fog inni (paprika, paradicsom, uborka, stb). Tálba ne tedd a vizet, mert a forgács belemegy, ő pedig nagyon könnyen megfázik!
A lefagyás normális lehet, ha valami idegen hangot hall, vagy megijed.
3/4 anonim válasza:
Ja bocsi, látom, hogy csak egy hónapos. Kereskedésből van? Mert a beltenyészet miatt lehetséges, hogy így viselkedik. Ezért érdemes tenyésztőtől hozni.
4/4 A kérdező kommentje:
Hmm igen, kereskedésből van. Fura, ma meg már tök normálisan viselkedett, bár szinte átaludta a napot.
Lehet hogy csak túlreagáltam... Remélem mostmár jól van.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!
2016. ápr. 27. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!