Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Bérelni akarok lószállítót...

Bérelni akarok lószállítót egy 136 km-es útra de számolgattam és azt írják hogy km/120ft ehez még hozzájön a benzinköltség?

Figyelt kérdés
Mert akkor érdemesebb, ha már ugyis ki kell fizetnem a benzint, egy napra bérelni a lószállítót így csak 6000 ft-ba kerülne plusz a benzin szerintetek ez hogy van?
2010. ápr. 9. 06:49
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha logikusan gondolkodol, te sem vinnél egy lovat 136 kilométerre 6000 + benzinköltség! Én inkább elvezetném odáig!XD
2010. ápr. 9. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:

120.-/ km ez tartalmazza a bentint , nyugika :)

DE inkább bérelj ! Jobban jársz .

Nekem ismerősőm Gödöllőről hozta el a kancám 50.000.- ért !

Kerek perec ennyit fizettem . Tőlünk Gödöllő oda vissza olyan 600km !

2010. ápr. 9. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Benzint :P Bocs
2010. ápr. 9. 09:01
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor a 120 ft/km taartalmazza a benzint?? akkor jobb ha ezt választom nem?? mert ha 6000-re kibérelem és még nekem kell fizetni a benzint( jó drága most a benzin) akkor nagyon sokat kell fizetnem nem??? a te utad hány km volt????
2010. ápr. 9. 18:08
 5/6 A kérdező kommentje:
jah irtad hogy 600 bocsika akkor a 120ban igy télleg benne van a benzin is am még jól is jártál az 50 000 ft-al am csak azért kérdeztem mert apuká az ezelötti lovunkat 20 000 hozatta , pedig abböl a megyéböl érkezett a ló amit meg most szeretnék venni az meg másik megyéböl lenne is igy csak 13000 ft-ra jönne ki a szállítás
2010. ápr. 9. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Utána kell érdeklődni. valaki asszem oda-vissza elkéri a pénzt, plusz azt is, amég ő otthonról eljut a lovadig...
2010. ápr. 10. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!