A Fríz mennyire alkalmas díjugratásra?
Figyelt kérdés
A Fríz mennyire alkalmas díjugratásra? A Fríz milyen kategóriáig alkalmas díjugratásra?2010. ápr. 6. 01:19
1/18 anonim válasza:
minden ló alkalmas díjugratásra, de azért csodát ne várjál. egy hannoveri sokkal alkalmasabb, a fríz inkább küllemre "nyerő". én díjugratónak készülök. :)
2/18 A kérdező kommentje:
Én is Díjugratónak készülök és van 2 lovam , mindegyik ugrik. Az egyik az Shagya arab herélt a másik meg Magyar sportló kanca. Én csak kíváncsi voltam. Mert hamarosan kapok egy Frízt.
2010. ápr. 6. 01:40
3/18 anonim válasza:
Fríztől ugrásban csodát ne várj :) A három pacc helyett ha komolyan ugratsz, vegyél egy jó ugrólovat. Ha meg hobbiként ugratsz, arra jó lesz a fríz is :) De ők inkább kocsislovak :)
4/18 anonim válasza:
A frízek inkább díjlovaglásra alakalmasak.
5/18 anonim válasza:
A fríz a shagyanál rosszabb lesz (mert ugye a shagi se ugrásra való, a fríz erre rátesz egy lapáttal, mert állóképessége se nagyon van). Az okos, jól tanítható, díszlónak jó, kocsiba, kis teherhez, még díjlovaglásra is elmegy, de másra nem, szó szerint gyenge.
6/18 A kérdező kommentje:
A Shagya arab nem rossz ugró Legalábbis az enyém nem az.
2010. ápr. 6. 13:04
7/18 anonim válasza:
Fríz kocsiba és díjlovaglásra alkalmas. Ugróképessége egy két egyedet kivéve kritikán aluli.
8/18 anonim válasza:
Ugrani ugrik, de elég furcsán néznének rád, ha egy frízzel indulnál. Inkább díjlónak, vagy fogatlónak alkalmazzák. Ha ugratás, akkor valami német ugrólovat választanék.
10/18 anonim válasza:
kapsz egy frízt?? áhh minden álmom egy ilyen ló csak sajna nincs ennyi pénzem rá, te kitől kapod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!