15 éves vagyok. Szeretnék egy kisállatot, ami nem foglal sok helyet és nem harap. Ti mit ajánlanátok?
Mi az a nem sok hely ? :D
Mert gondolom azért nem egy befőttes üvegre gondolsz :D
Mert ha van 1 négyzetméter körüli helyed akkor sok fajta kis àlatot tarthatsz. Tudom ajánlani a törpenyulat nekem van 3 is :D mondjuk ők nagyobb helyen vannak 1 négyzetméternél. Valamint a hörcsögöt is merrm ajánlani mert nekem van 2 és nem foglalnak nagy helyet és nem is harapnak. Valamint van csuklyás patkányom is amit szintén merek ajánlsni :) Természetesen ha rosszul bánsz a felsorolt állatokal akkor haraphatnak de normál esetben nem. De ha nem emlősbe gondolkozol akkor a teknős is ,, jó kis állat'' nekem 2 ékszer tekim van és nincs velük túl dok gond :) . Vagy a halak is jók akvárium vagy tó ( mind kettő van :D ) de ők inkább csak díszek nem lehet velük játszani. Meg nekem van egy fürjem is ( mentett állat ) nagyon jó pofa :D . De ha nem akarod ezt mindet akkor a patkányt ajánlom ő a legértelmesebb mind közül :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!