Milyen kisállatot ajánlanátok?
Valami "extrémebb" állatot szeretnék, tehát nem kutya, macska, stb. Amik kilőve: egér, hörcsög, tengeri malac, madárpók (anyukám fél tőlük); papagájok, madarak (sokat koszolnak, lehet, hogy kijönne az allergiám); csótányok, ezerlábú (félek tőlük)
Eddig halaim voltak, de azok nem valami izgalmasak :D
Még annyi, hogy nem szeretnék az elején sokat költeni (tehát ne írjatok méregdrága állatokat) és van egy 72l-es ill. kb. 30l-es akváriumom!
a kaméleon és a szakállas agáma az jó ötlet :)
a patkánnyal nem lenne semmi bajom, csak anyum nagyon fél tőle (mint minden nő :D )
Nő vagyok, anyukám vette az első patkányomat, akit az egész család megszeretett, pedig előtte anyán meg rajtam kívül mindenki félt vagy undorodott tőlük. ;) Idén nyáron megint tervezünk. Mennyi idős vagy? Ha már olyan 17 felé közelítesz, én megpróbálnám meggyőzni anyukámat a patkányokról. Ha akarod, keresek neked videókat, amiket látva anyukád is tutira megkedveli őket! :D
Tényleg nagyon jófejek. De érdemesebb kettőt tartani, nagyon társas lény, igényli a fajtársat. A fiúk lustibbak a lányok mozgékonyabbak.
Megvan bennük a szőrős-dédelgethető állat, sokan félnek tőlük (szerintem ettől olyan lázadónak érezheted magad :D ), de közben okosak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!