Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen kisállatot ajánlanátok?

Milyen kisállatot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Valami "extrémebb" állatot szeretnék, tehát nem kutya, macska, stb. Amik kilőve: egér, hörcsög, tengeri malac, madárpók (anyukám fél tőlük); papagájok, madarak (sokat koszolnak, lehet, hogy kijönne az allergiám); csótányok, ezerlábú (félek tőlük)

Eddig halaim voltak, de azok nem valami izgalmasak :D

Még annyi, hogy nem szeretnék az elején sokat költeni (tehát ne írjatok méregdrága állatokat) és van egy 72l-es ill. kb. 30l-es akváriumom!

2014. jan. 17. 20:17
 1/8 neger ***** válasza:
tasmán ördög,gekkó.ha meg hal akkor a piranja az izgalmas.
2014. jan. 17. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Kaméleon? Nem egy szokványos háziállat, és nagyon jó fejek.
2014. jan. 17. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Szakállas agáma.
2014. jan. 17. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
A patkány a tuti állat: nagyon okos felismeri a gazdáját és szereti vele tölteni az időt, szórakoztató, bármit lehet neki adni enni de komoly akármilyen maradékot, ha már idősebb és beteszel mellé egy fiatalt elfogadja, olcsó, ha nincs időd vele foglalkozni akkor is el van egy ideig, nem kell sétáltatni, olcsó. Lehet az akármilyen fajta egyszerű csuklyás, vagy husky mind jó választás. Csak fiú-lány párosítást ne csinálj mert nagyszámú a szaporulat (nekem 14 jött)
2014. jan. 17. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:

a kaméleon és a szakállas agáma az jó ötlet :)

a patkánnyal nem lenne semmi bajom, csak anyum nagyon fél tőle (mint minden nő :D )

2014. jan. 17. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, anyukám vette az első patkányomat, akit az egész család megszeretett, pedig előtte anyán meg rajtam kívül mindenki félt vagy undorodott tőlük. ;) Idén nyáron megint tervezünk. Mennyi idős vagy? Ha már olyan 17 felé közelítesz, én megpróbálnám meggyőzni anyukámat a patkányokról. Ha akarod, keresek neked videókat, amiket látva anyukád is tutira megkedveli őket! :D

Tényleg nagyon jófejek. De érdemesebb kettőt tartani, nagyon társas lény, igényli a fajtársat. A fiúk lustibbak a lányok mozgékonyabbak.

Megvan bennük a szőrős-dédelgethető állat, sokan félnek tőlük (szerintem ettől olyan lázadónak érezheted magad :D ), de közben okosak is.

2014. jan. 18. 02:30
 7/8 anonim ***** válasza:
görény
2014. jan. 22. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Patkány!
2014. jan. 29. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!