Milyen kisállatot ajánlanátok? (részleteklennt)
Figyelt kérdés
Sziasztok!A kérdésem adott.(igazából egyedül hörcsögöt nem szeretnék,mert az már nagyon sok volt) Egy olyan kisállatot szeretnék akit lehet dögönyözni és olyan 20-25 ezer forintot az elején elég rá áldozni.Természetesen az ételt nem beleszámítva.Ebbe az árba a ketrec az állat/ok vannak benne.Szerintetek milyen kisállat lenne jó nekem?A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok!Előre is köszönöm!2012. aug. 9. 16:58
1/15 anonim válasza:
Kutya? Macska? Ingyen is hozzá lehet férni. Vagy kisebbekre gondoltál?
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi!Kisebbekre gondoltam!Akiket ketrecben lehet tartani!
2012. aug. 9. 17:02
3/15 anonim válasza:
2 lány tengerimalac egy 100*50-es ketrecben.
4/15 anonim válasza:
Vagy ugyanakkorában egy törpenyuszi.
Esetleg még csincsilla.
5/15 anonim válasza:
Dögönyözni egyik állatot sem ajánlom, mert agyonnyomod szegényeket... simogatni, vakargatni jó a tengerimalac, törpenyúl. De igazából ez minden állatnál a személyiségétől függ, valamint hogy előtte hogyan tartották, volt-e minden nap kézben, a szülei emberszeretőek-e stb.
A kezdeti összeg, amit írtál, szinte minden állatnál itt körül van. Tengerimalac, degu, egérfélék, süni, csincsilla, nyuszi, mókus, patkány szokott kisállat lenni, erősen ajánlom, hogy nézd végig a tartásukat, és csak azután dönts.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Annyira nem kell analfabétának nézni :) Nyilván nem dögönyözném őket halálra..a dögönyözés egy kisállatnál nálam a kézbe vétel a simogatás az hogy néha nyomjak a fejükre egy puszit. :)
2012. aug. 9. 18:19
7/15 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni,hogy panelban élünk!
2012. aug. 9. 18:19
8/15 anonim válasza:
Westie kutyust ajánlók! Tanitható (szobatistáság stb...) és nem nagy termetű. Igényei: sétáltatás,fürdetés,bunda megfésűlése, és nyáron meg kell nyírni a szőrét(profi embernek).
9/15 anonim válasza:
Én a csíkos mókust ajánlom. Ha kiskorában elkezdik, meg lehet arra is tanítani, hogy szabadon mászkáljon a lakásban és hogy oda mennyen hozzád. csak vigyázz, hogy rá ne ülj :P
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Westie-s kutyám nem lehet,a macska nyálára allergiás vagyok..de mint írtam is kisebb állatkákra gondoltam!
2012. aug. 10. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!