Milyen kisállatot ajánlanátok? (részleteklennt)
Figyelt kérdés
Sziasztok!A kérdésem adott.(igazából egyedül hörcsögöt nem szeretnék,mert az már nagyon sok volt) Egy olyan kisállatot szeretnék akit lehet dögönyözni és olyan 20-25 ezer forintot az elején elég rá áldozni.Természetesen az ételt nem beleszámítva.Ebbe az árba a ketrec az állat/ok vannak benne.Szerintetek milyen kisállat lenne jó nekem?A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok!Előre is köszönöm!2012. aug. 9. 16:58
11/15 A kérdező kommentje:
Ja és ha kutyát szerettem volna akkor természetesen nem a kisemlősök rovatba rakom a kérdést,ráadásul ha kutya akkor agár.
2012. aug. 10. 11:16
12/15 anonim válasza:
esetleg nyúszi? vagy tengerimalac?
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Tengeri malacon a nyuszin és a degun gondolkozom per pillanat :)
2012. aug. 11. 08:34
14/15 anonim válasza:
A degut nem igazán lehet gyöntölni. Szaladgálós állat, odamegy hozzád, megsimogatod 2 ujjal, továbbszalad. Esetleg megeszi a lábadon ülve a falatkát, amit adtál neki.
Tengerimalac - nyuszi: tengeriből 2 kell, nyusziból lehet 1.
15/15 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ!Tengeri malacaim voltak(sajnos nemrégen meghalt mind a kettő)szóval nagyjából velük tisztában vagyok.
2012. aug. 13. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!