A Fehér egér megél a természetben?
Figyelt kérdés
Volt 2 fehéregerem,nagyon szerettem őket! Csak el kelett engednem,mert anyukám nem bírta. Megfognak élni?2016. febr. 3. 18:20
11/15 A kérdező kommentje:
Hát tudom mi lett velük vissza hoztam. Nem érdekel ki hiszi el vagy ki nem.Az erdőbe egy fa mellé leraktam a házukat oda engedtem el őket. Most kimentem és ott voltak mind a 2en.Vissza hoztam őket mostmár örökre itt maradnak tanultam belőle. Nem lehet bajuk nem,nem fáztak meg vagy valami ugye?
2016. febr. 3. 19:46
12/15 A kérdező kommentje:
Nem érdekel ki hiszi el és ki nem. Délelött raktam le a házukat az erdőben,ott engedtem el őket a házukba. Lelkiismeret furdolásom volt most kimentem és ott voltak a házuknál felkaptam elhoztam őket vissza költöztettem magamhoz. Soha nem csinálok ilyet többet,nekem sem esne jól. Igazad van felelőtlen vagyok.
2016. febr. 3. 19:53
13/15 anonim válasza:
10-es vagyok: Nagyon jól tetted:)) Tényleg tanulj belőle! - Ha anyukád nagyon nem engedi, legfeljebb keress nekik megfelelő gazdát (nehogy aztán meg kígyóeledelként végezzék:S) Ha nem voltak kinn éjjelre, talán nem fáztak meg (mifelénk elég enyhe volt ma a idő, csak sokat esett)
14/15 anonim válasza:
Vártak rád, tőled várták az ételt.
Nem mentek el táplálkozni, bíztak benned és jól is tették.
Ha nem hozod be őket valószínűleg néhány nap alatt elpusztultak volna.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát olyan 13:00-13:30 között raktam ki őket :( :(
És 19:15-19:40 kor hoztam haza őket akkor nem fáztak meg ugye?? Ha igen mit tegyek,vigyem állat orvoshoz?
Nem volt hideg,csak esett nagyon. De raktam zacskót a fa ház főlé.
2016. febr. 3. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!