Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A Fehér egér megél a természet...

A Fehér egér megél a természetben?

Figyelt kérdés
Volt 2 fehéregerem,nagyon szerettem őket! Csak el kelett engednem,mert anyukám nem bírta. Megfognak élni?
2016. febr. 3. 18:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát tudom mi lett velük vissza hoztam. Nem érdekel ki hiszi el vagy ki nem.Az erdőbe egy fa mellé leraktam a házukat oda engedtem el őket. Most kimentem és ott voltak mind a 2en.Vissza hoztam őket mostmár örökre itt maradnak tanultam belőle. Nem lehet bajuk nem,nem fáztak meg vagy valami ugye?
2016. febr. 3. 19:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem érdekel ki hiszi el és ki nem. Délelött raktam le a házukat az erdőben,ott engedtem el őket a házukba. Lelkiismeret furdolásom volt most kimentem és ott voltak a házuknál felkaptam elhoztam őket vissza költöztettem magamhoz. Soha nem csinálok ilyet többet,nekem sem esne jól. Igazad van felelőtlen vagyok.
2016. febr. 3. 19:53
 13/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok: Nagyon jól tetted:)) Tényleg tanulj belőle! - Ha anyukád nagyon nem engedi, legfeljebb keress nekik megfelelő gazdát (nehogy aztán meg kígyóeledelként végezzék:S) Ha nem voltak kinn éjjelre, talán nem fáztak meg (mifelénk elég enyhe volt ma a idő, csak sokat esett)
2016. febr. 3. 20:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Vártak rád, tőled várták az ételt.

Nem mentek el táplálkozni, bíztak benned és jól is tették.

Ha nem hozod be őket valószínűleg néhány nap alatt elpusztultak volna.

2016. febr. 3. 20:27
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát olyan 13:00-13:30 között raktam ki őket :( :(

És 19:15-19:40 kor hoztam haza őket akkor nem fáztak meg ugye?? Ha igen mit tegyek,vigyem állat orvoshoz?

Nem volt hideg,csak esett nagyon. De raktam zacskót a fa ház főlé.

2016. febr. 3. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!