Egér gyors megfogására tippek?
A ragacs felejtős. Nekem 20 éve volt, nagyon ritkán mászott bele, és ha belemegy elég embertelen hogy ott szenved. Akkor inkább a cspda ami agyoncsapja.
Azt kicsit meg kell hekkelni, mert alapból olyan érzééketlen, hogy simán lelopja róla a csalit.
Én a pálca végét meg szoktam igazítani reszelővel, és a lapot amin a csali van, teljesen ki a végére kell állítani, hogy alig tartsa valami. Nekem általában ilyenkor eslő éjszaka siker volt, csak a csattanásra ébredtem.
Ugyanez az élő egér csapda is, csak az drágább.
Nálunk van kutya, az megfogja. De a garázsba pl nincs bejárása, így oda más megoldás kellett.
Ugye a méreg így kilőve. A ragasztó nálunk bevált (Biostop).
Előtte csak sima "csattanós csapda" volt, arról mindig lelopták a kaját, a végén rá lett drótozva.
Megvan mindkettő, nagyjából egyforma hatékonysággal fogja mindkettő az egeret.
"Előtte csak sima "csattanós csapda" volt, arról mindig lelopták a kaját,"
Igen ez az ami miatt a tálcát ki kell egész a pálca végére rakni, én még reszelővel le is sorjáztam a pálcát.
Annyira határra kell tenni, hogy nekem 1-2 szer el is csattant ahogy elengedtem, na akkor nem lopják le.
Illetve nekem a ragaccsal az volt, hogy egyet megfogott, utána többi már tudta hogy oda nem kell menni.
Meg nem vagyok eszetlen állatvédő, de nem szeretem ahogy kínlódik, akkor már inkább a csapda végezzen vele gyorsan.
#4 ""Előtte csak sima "csattanós csapda" volt, arról mindig lelopták a kaját,"
Én úgy oldom meg, hogy vékony 0,2 dróttal oda drótozom , és nem tudja „ellopni”és simán csattan mert rácsálja a drótot. hehehe
"mindig lelopták a kaját, a végén rá lett drótozva"
mint ahogy olvastátok is, mi is drótoztunk. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint reszelgetni.
#9: "Másnapra visszajött, és lehetett kezdeni elölről :)"
hehehe-honnan tudod? Megjelölted v,mivel? hehehe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!