Kutyavásárlás, tippek?
Ballagásomra az lesz az ajándékom , westiet szeretnék , vagy bármilyen más hasonló kutymutyut*-* de kant , anya azt mondta nem veszünk szukát.. hol a legjobb az ilyen kutyusokat vásárolni? Mik a fontos tudnivalók kutyavásárlás előtt? Mindent írjatok le légyszi , olyanokat is , amiket nem kérdeztem , nekem volt már egy kutyusom , csak akkor még más világ volt , ma már nagyon megváltozott minden. Köszi!
18/N
ezt énsem értem.. miért nem akar szukát??
vedd rá hogy szuka legyen a fiúk tényleg jelölgetnek iss szerintem (tapasztalatból mondom) nehezebb őket tanítani...
jahh a kédésre válaszolva szerintem nézelődj menhelyeken ott is vannak fatiszta kutyusok ha mindenképpen az kell, de szerintem a keverékek a legaranyosabbak:)
mivel gondolom ivartalanítassz,tök mindegy hogy szuka vagy kan.
De tenbyésztőtől vegyél,ne szaporítótól,ha nem akarsz százezreket fizetni az állatorvosra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!