Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Egy kisállatot akarok venni!...

Egy kisállatot akarok venni! Tippek tanácsok?

Figyelt kérdés

Leginkább valami olyasmi kéne ami szabadon mászkál a szobámban és max estére aludni etetésre stb-re kellene az akváriumába/ketrecébe rakni.

Van valaki akinek ígyvan állatkája ésmi?

macska kutyán kivűl.

2009. nov. 13. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:

hát akváriumban halak laknak,azokat meg nem szerencsés kivenni...

valószínűleg terráriumra gondoltál,de a teknőst,meg a gyíkot sem túl jó,ha kiveszed,mert kell neki a meleg,párás levegő. szerintem,ha hüllőt akarsz,mondjuk gekkóval,vagy valamilyen másik gyíkkal kezdd,azokat könnyebb tartani,mint pl. a kígyót. jó lehet a tengerimalac is,mert az jó nagy,szóval nem veszik el,de nem tudom,hogy mennyire lehet szobatisztaságra nevelni...

2009. nov. 13. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én a vadászgörényt ajánlanám

2009. nov. 13. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
csincsillák:)
2009. nov. 13. 20:27
 4/7 anonim válasza:
nekem dzsungáriai törpehörcsögöm van, a tenyeremben elfér bőven. ki szoktam néha engedni, de olyan reflexe van a kicsikének hogy ahogy padlót ér már oda is piszkít. azonkívül hetente egyszer kétszer takarítani kell az akváriumát, mert elég büdike tud lenni, de szeretem mert nagyon édes.
2009. nov. 13. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:

20:18!!!!NEM BÍROM HANGSÚLYOZNI_:NE GÖRÉNYT ELSŐRE,MÁSODIKRA,HARMADIKRA,NEGYEDIKRE MINIMUM 10-Dikre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

nyers disznóhú és bab,borsó,mák stb.+citrusfélék TILTÓLISTÁN!

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 13. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Én törpenyuszit tartok!

Szobatisztaságra nevelhető. Nem ugat, nem nyávog, olcsó a tartása, mert nem eszik húst. :)

Én tenyésztő vagyok. Ha érdekel, van is 9 db 6 hetes nyuszkóm...:)

2009. nov. 13. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet a csincsilla.nekem is van kettő és sokat vannak szabadon,és maguktól vissza mennek a ketrecükbe. :)
2009. nov. 14. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!