Igaz ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az ENSZ 2009 márciusától be akarja tiltani a kozmetikai szerek tesztjeiben az állatok részvételét, az EU-ban pedig már be is tiltották.2010. márc. 27. 21:11
1/6 anonim válasza:
Én nem értem, mert ha betiltották, akkor olyan termékeket forgalmaznak az EU-ban (beleértve Magyarország is) amiket nem állatokon tesztelnek?
2/6 anonim válasza:
2009? Szerintem elgépelhetted.
Egyébként nem tudom, de remélem, minél előbb betiltják.
3/6 A kérdező kommentje:
az 1 válaszoló a barátom és a saját kérdését is felrakta
2010. márc. 27. 21:25
4/6 A kérdező kommentje:
nem gépeltem el mert kimásoltam a szövegből ahol olvastam én is csodálkoztam
2010. márc. 27. 21:26
5/6 anonim válasza:
gyanítom ezt a cikket olvashattad:
mint ahogy írja is hiába van szabály sokan kikerülik és nem törődnek vele, illetve ezzel visszamenőleg nem foglalkoznak, tahát ha van egy pl. sampon ami 3 éve forgalomba van és állatokon tesztelték a gyártásakor azt nem fogják most betiltani.
6/6 anonim válasza:
valszínüleg 2009es cikk
xDD
a válasz megvan
hmm. :D
igaz e vaon?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!