Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ezek molylepke hernyók?

Ezek molylepke hernyók?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszíves. Ellepték a lakást, valami háló jön belőlük ott lógnak a plafon sarkokban a háló maradványaik és rengeteg molylepke lett a lakásban. Le vagyok törve, takarítva van ész rend tisztaság. Mégis itt vannak.

Hogyan írtsam ki őket? Ráadásul két héten belül születik a kislányunk is.

[link]

2016. jan. 13. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, ezek valószínűleg élelmiszermoly hernyók. Valamelyik étellel hozhattátok be őket, mindent nézzétek át, honnan jönnek, mert szinte bármilyen növényi élelmiszerben megbújhatnak.

2016. jan. 13. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha élelmiszermoly, akkor élelmiszermoly szex feromon csapdákat kéne kirakni a lakásban. Ez teljesen veszélytelen.

Meg ahogy az előttem szóló is írta, ki kell pucolni a forrást ahonnan jöhetnek. Élelmiszert lezártan tartani.

2016. jan. 13. 22:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Most neki is állok átnézek mindent ami bontott azt meg kidobom és holnap beszerzek ebből a csapdából is.
2016. jan. 13. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk a molylepke is veszélytelen.
2016. jan. 13. 22:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen veszélytelen, de számomra nagyon undorító, hogy hernyók mászkálnak és szövik a hálót mindenhol.

Elvileg meglett a ludas, Szezámmag már ki volt bontva, ha jól láttam az volt tele hernyóval.

2016. jan. 14. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Remélem tényleg az a hibás, és nem csak beleköltöztek a mocskok.

Csapda nagyon jó ötlet, szerezz be mihamarabb!

Sok boldogságot a kisasszonyhoz :)

2016. jan. 15. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!