Ezek molylepke hernyók?
Segítsetek légyszíves. Ellepték a lakást, valami háló jön belőlük ott lógnak a plafon sarkokban a háló maradványaik és rengeteg molylepke lett a lakásban. Le vagyok törve, takarítva van ész rend tisztaság. Mégis itt vannak.
Hogyan írtsam ki őket? Ráadásul két héten belül születik a kislányunk is.
Szia!
Igen, ezek valószínűleg élelmiszermoly hernyók. Valamelyik étellel hozhattátok be őket, mindent nézzétek át, honnan jönnek, mert szinte bármilyen növényi élelmiszerben megbújhatnak.
Szia!
Ha élelmiszermoly, akkor élelmiszermoly szex feromon csapdákat kéne kirakni a lakásban. Ez teljesen veszélytelen.
Meg ahogy az előttem szóló is írta, ki kell pucolni a forrást ahonnan jöhetnek. Élelmiszert lezártan tartani.
Igen veszélytelen, de számomra nagyon undorító, hogy hernyók mászkálnak és szövik a hálót mindenhol.
Elvileg meglett a ludas, Szezámmag már ki volt bontva, ha jól láttam az volt tele hernyóval.
Remélem tényleg az a hibás, és nem csak beleköltöztek a mocskok.
Csapda nagyon jó ötlet, szerezz be mihamarabb!
Sok boldogságot a kisasszonyhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!