Ado95 kérdése:
Berepült, és eltűnt a szobámban egy molylepke. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Este berepült egy molylepke a szobámba, elmentem körülnézni, mivel kaphatnám el,de mire visszanéztem a falra ahol volt, már eltűnt:( Hová szoktak bújni? Próbáltam egy lámpával odaterelni, de hiába égettem nem jött elő:( kizárt hogy kirepült azalatt a pár másodperc alatt2013. ápr. 11. 23:19
2/7 ginuwine válasza:
Veszel egy molylepke sípot és miután oda csalogattad leharapod a csápját.... csak úgy lehet megölni... xD
" Nekem az a problémám hogy hangyák másztak a gatyámba mit tegyek ilyenkor " istenem vegyél egy szúnyogriasztó sprét,
befújsz a szobádba kimész egy 10 percre és Woálááá !!!
5/7 anonim válasza:
tegyél le valahová egy mécsesgyertyát,figyelj arra hogy semmit se tudjon lángra kapni,ha sötét lesz belerepül
6/7 anonim válasza:
Vigyázz nehogy leegye rólad a pamut pizsamád.
7/7 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDD
00:03 te nem vagy normális:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!