Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
4napig nem voltam itthon,tesomra biztam a hörcsögöm,és nem etette+vizet sem adott neki,most hogy hazajottem nem mozog.:/ neztem videot hogy mi kehetett es azt mondtak benne hogy a hörcs9g ha nem kap elegendő táplálékot akkor hipernalodik,hogy eljatsza a halált.Nem merem el temetni,mi van ha él??? kicsit furi szaga van. :o2015. dec. 24. 20:03
2/4 anonim válasza:
Szia!
Ha nem volt hideg a szobában, akkor szerintem nem hibernált, hanem nagy eséllyel elpusztult. Ha a furi szag azt jelenti, hogy hullaszag, akkor sajnos biztosan. Várj egy- két napot, hátha feléled, de félek, erre kicsi az esély. A tesóddal beszélhetnél, hogy máskor jobban figyeljen. Sajnálom. Azért boldog karácsonyt!
3/4 anonim válasza:
Az itatójában van elég víz, az 4 nap alatt nem fogy ki. Kaját is szoktak elrakni maguknak. Ti hogy etetitek? Minden etetésnél fullra kiborítjátok a tálkát és újat bele? Mert ha nem, akkor a tálban is kell lennie kajának. 4 nap alatt nem halhat egyszerűen éhen.
4/4 A kérdező kommentje:
éhen nem,de szomjan igen. kis tálkába van /volt neki a viz,ketrecestol ugy kaptam,nem tudott inni a golyos itatobol.a viz volt a lényeg ami kellet volna,de tenyleg elpusztult :/ mara mar nagyon büdi volt... :S am Boldog karácsonyt. :)
2015. dec. 25. 13:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!