Milyen háziállatom legyen?
a kutya szóba se jöhet? megférnek azok is egymás mellett, pláne, ha egy már felnőtt macska mellé veszel egy kölyökkutyát. az enyémek kijöttek (volna, ha a macska nem terrorizálta volna a kutyámat xD)
ha kutya nem kell, vegyél görényt. egy nap én is szeretnék egyet.
Gyakorlatilag az összes állat prédája lehet a macskának, szóval szerintem az összes olyan kilőve, amit sokat kell kiereszteni vagy ami lényegében egész nap a lakásban kellene járkáljon (görény, nyúl). Szóba jöhet
- valamilyen hüllő, amit ugye terráriumban tartanál
- ha van helyed több m3-es szobai röpdének, és van olyan helyiség a lakásban, ahová nem ereszted be a macskát (hogy ne ijesztgesse), akkor lehet papagáj
- vagy valamilyen kisemlős, amit nem kell sokat kiereszteni a (kellően nagy) ketrecből / terráriumból, csak akkor, ha a macska nincs ott: pl. hörcsög
Nekem Nagy Sándor Papagájom van. Az a helyzet, hogy elég nagy teret igényel, és olyan helyen érdemes tartani, ahol nincs fa anyagból készült bútor, vagy kerítés, mert nekem szétrágta elég szépen. Mivel madár, elég sokat pottyantgat. Reggelente a legszebb a hangjára ébredni, ugyanis már 6 előtt rikácsol, viszont este hamar elalszik. A szomszédokat is kérdezzük meg, mivel 2-3 háznyira is lehet hallani, amikor apukámnak ordibál vagy a kutyának.
Vicces, de nálunk csak az ivarérettség után kezdett beszélni.
Télen mindenképp meleg helyre kell vinni, viszont nyáron, ha lelocsolom nagyon élvezi. Egyébként olyan 50-60 cm a farkával együtt.
Leginkább bolti pirított napraforgómagon él, meg gyümölcsökön, és nagyon szereti a szőlőmagot kiszedegetni. Viszont a macska vadászna rá szerintem.
Én a gorog teknost ajanlanam
pár ok:
1. Nagyon édeskék
2. könnyu etetni oket
3. nem esznek annyit hogy hetente kell venni a tápot, de nem muszály csak tápot megeszik még salátát is de néha egy kis paradicsomot is (nem sokat)
4. nem hangos állat
Én ezt ajánlanám de te döntessz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!