Milyen háziállatom legyen?
Figyelt kérdés
Szeretnék a szülinapomra egy állatot a szüleim még vonakodnak, de az a helyzet hogy van egy kissé antiszociális hat éves cicánk. Olyan állatot szeretnék ami elfér a szobámban 14m2 bármi szóbajöhet kivéve a madarat mert azt biztos nem engedik. Ebben kéne segítség... Imádok mindenden állatot a bogarakon és a pókokon kívűl. Továbbá "szeretgethető" állatot szetetnék ami nem csak úgy van és időnként eteted...2015. szept. 20. 14:09
1/8 anonim válasza:
Szerintem patkányod legyen. Lehet hogy most ezt olvasod és azt gondolod hogy én meghibbantam de a patkány sok tévhit miatt nem közkedvelt. Amúgy a patkány a legokosabb rágcsálófajta és olyanokat is megtaníthatsz neki mint egy kutyának. Egy nagyobb ketrecben kell tartani de néha ki kell engedni hogy rohangáljon. Esetleg elviheted sétáltatni is, láttam már rágcsálóhámot.
2/8 A kérdező kommentje:
A patkányra én is gondoltam de félek hogy kiügyeskedi magát a szobámból és találkoznak a cicával...
2015. szept. 20. 14:19
3/8 A kérdező kommentje:
Valami más ötlet?
2015. szept. 20. 14:35
5/8 anonim válasza:
Szerintem legyen tengerimalac:)
Nagyon barátságot állatok, de mindenképp kettőt tarts, mert társas állatok. Én nagyon szeretem őket, már 6 évesek. Ha van kérdésed, akár üzenetet is írhatsz. :)
Nyuszi sem rossz ötlet, igazából a malackák tartásától sem tér el különösen (boltban is együtt vannak általában).
6/8 anonim válasza:
Torpenyuszi mindenkepp megfelelo lenne. Nagyon baratsagos szobatisztasagra nevelheto es nem muszaj kettot tartani eleg egy is. Olvass sokat a tartasukrol mielott megkapod
8/8 anonim válasza:
Ha lehet gyíkféle is, akkor legyen szakállas agámád! Azokat könnyű tartani, és nagyon könnyen és hamar megszelídülnek!
És itt képek is vannak, hogy milyen szépek ezek a gyíkok:
Igaz, hogy esznek tücsköket és kukacokat is, ha ez esetleg baj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!