Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen háziállatom legyen?

Milyen háziállatom legyen?

Figyelt kérdés
Szeretnék a szülinapomra egy állatot a szüleim még vonakodnak, de az a helyzet hogy van egy kissé antiszociális hat éves cicánk. Olyan állatot szeretnék ami elfér a szobámban 14m2 bármi szóbajöhet kivéve a madarat mert azt biztos nem engedik. Ebben kéne segítség... Imádok mindenden állatot a bogarakon és a pókokon kívűl. Továbbá "szeretgethető" állatot szetetnék ami nem csak úgy van és időnként eteted...

2015. szept. 20. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem patkányod legyen. Lehet hogy most ezt olvasod és azt gondolod hogy én meghibbantam de a patkány sok tévhit miatt nem közkedvelt. Amúgy a patkány a legokosabb rágcsálófajta és olyanokat is megtaníthatsz neki mint egy kutyának. Egy nagyobb ketrecben kell tartani de néha ki kell engedni hogy rohangáljon. Esetleg elviheted sétáltatni is, láttam már rágcsálóhámot.
2015. szept. 20. 14:16
 2/8 A kérdező kommentje:
A patkányra én is gondoltam de félek hogy kiügyeskedi magát a szobámból és találkoznak a cicával...
2015. szept. 20. 14:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Valami más ötlet?
2015. szept. 20. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Csincsilla, törpenyúl.
2015. szept. 20. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem legyen tengerimalac:)

Nagyon barátságot állatok, de mindenképp kettőt tarts, mert társas állatok. Én nagyon szeretem őket, már 6 évesek. Ha van kérdésed, akár üzenetet is írhatsz. :)

Nyuszi sem rossz ötlet, igazából a malackák tartásától sem tér el különösen (boltban is együtt vannak általában).

2015. szept. 20. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Torpenyuszi mindenkepp megfelelo lenne. Nagyon baratsagos szobatisztasagra nevelheto es nem muszaj kettot tartani eleg egy is. Olvass sokat a tartasukrol mielott megkapod
2015. szept. 20. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Aranyhorcsog,nekem az volt:)
2015. szept. 21. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha lehet gyíkféle is, akkor legyen szakállas agámád! Azokat könnyű tartani, és nagyon könnyen és hamar megszelídülnek!

[link]

[link]

És itt képek is vannak, hogy milyen szépek ezek a gyíkok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Igaz, hogy esznek tücsköket és kukacokat is, ha ez esetleg baj....

2018. jan. 2. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!