Mi a teendő ha egy idegen kutya van az udvarunkban? A történet nem ilyen egyszerű, lenn folytatom
Ez olyan, mintha a migránsokról lenne egy tanmese.
Ha megoldható, akkor a legegyszerűbb egy jobb kerítés lenne. De tudom, hogy ez pénzbe kerül és nem is mindig kivitelezhető.
Az a legrosszabb, amit tehetsz.
Tudom, hogy a félelmen nehéz úrrá lenni, de ragadozó állat lévén kb olyan érzékenységgel érzi meg a félelmet, mint ha neked a vak sötétben a szemedbe világítanának egy reflektorral.
És ha azt megérzi, onnan nincs megállás. Teljesen kontroll alatt tarthat titeket.
Úgyhogy az egyetlen amit érdemben tehetsz, hogy beleállsz a konfliktusba, és adsz neki. Vagy így, vagy úgy, de ezt meg kell lépnetek.
Ja, és ne ruházd fel emberi tulajdonságokkal!!!
Nem attól fogy megtámadni, mert megverted, és bosszút akar állni! Nem ember!!! Állat!!!
Akkor fog megtámadni, ha érzi a gyengeséget, és a lehetőséget!
"nem fél semmitől, kiabáltunk neki "
Ilyen nincs!
Mármint hogy nem fél semmitől.
A kiabálástól lehet, hogy nem, mint mondtam, nem ember, nem a szomszéd pistike, akire elég rákiabálni.
Attól fél, ha az életét fenyegeted. Mivel hogy (nem győzöm hangsúlyozni) állat, és mint ilyen, ösztönlény.
Ha nem hallja ki a hangodból a gyilkos szándékot, akkor persze, hogy csak néz, hogy mi a fenét hangoskodsz.
Sőt, ha esetleg a bizonytalanságot véli felfedezni a hangodban, (amit már mondtam, hogy erre "egy picit" érzékenyek) akkor a nézésével már gyakorlatilag a prédáját méri fel.
Úgyhogy vedd elő az állatias éned, és tök nyugodtan dobáld meg B30-as téglával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!