Minden csacsi szomorú?
Figyelt kérdés
Legalább is Internetes fényképeket böngészve mindegyiknek olyan szomorú az ábrázata. Egyáltalán, szeretjük és megbecsüljük mi, emberek a szamarat, aki már a Bibliában is fontos szerepet kapott, és a kutya meg a ló mellett az ember legjobb, legrégibb barátja? Van a csacsiknak valamilyen "érdekvédelmi szervezete"? (Most ebtenyésztő klubokhoz hasonló valamire gondoltam.) Ha nincs, létre kellen hozni! Ki áll mellém? Elég egy eszmei támogatás.2010. márc. 13. 08:02
1/20 anonim válasza:
ez aranyos :) de nem hiszem,hogy szomorú lenne. :) egyszerűen csak nem az a játékos állat,mint pl a kutya vagy macska,lehet ha egy kutya egy helyben állna naphosszat,az is szomorúnak tűnne :)
amúgy jó kérdés. :D
a google-ben nézz utána :)
3/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
jaaj, így szereted a csacsikat? ^^ tény hogy édik, de nem szomorúak, csak az állatok nem tudják az arcukon kimutatni az érzéseiket...vagy ha mégis, lehet hogy az netes képekbe csak szomorú csacsikról tettek be képeket! xD
6/20 anonim válasza:
...már megint egy zöld... Nem tökmindegy neked hogy néz ki egy szamár? :D
Már meg se kérdezem miért böngészel az interneten szamaras fényképeket :)
Én nem állok melléd. A biblia meg úgy ahogy van ... :)
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
És minden hangya is egyformán néz ki. És a tücskök is. Ez az ábrázatuk és ennyi
9/20 anonim válasza:
Volt egy csacsink még nagyon régen. Persze amíg gyerekcsacsi volt ugrándozott, bohókás volt, de ahogy nőtt megszelídült, de akkor is nagyon szerette ha simogattam.
10/20 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc állatom a csacsi:)!
Van külön csacsi "menhely" ahol öregkorukat tölthetik, de Mo.-n asszem nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!