Szomoru a cica egyedul?
Enyém is szobacica és van, hogy estig egyedül van, nincs semmi baja :) elszórakoztatja magát, szeret plüssökkel, hajgumikkal, csatokkal játszani, mindennel amivel nem lenne szabad :)) Ha hazaérek örül nekem, várja hogy simogassam, ilyenkor játszok vele kicsit, meg hagyom hogy harapdáljon :D
Enyém is szokott legyet fogni és megenni, én ilyenkor csak megdícsérem :) Nem lesz baja tőle szerintem, ha néha megeszik egyet.
Amíg benn lakott a cicánk, addig nálunk is hasonló volt a helyzet. Eleinte kicsiként sokat lehetett vele játszani, azonban ha megnő, akkor más lesz neki a játék mint neked. Ne aggódj, attól, hogy komolyodik, ő még nem szomorú... :)
Ha az megnyugtat, tegyél ki neki sok olyan játékot, amivel játszani szoktatok, és ha unatkozna, akkor tud velük játszani. :)
Az enyém nem szeretett egyedül, ezért befogadtunk mégegyet, irtó boldogok együtt.
A legyet NE VEDD el, természetesen nem lesz tőle baja, de te sem örülnél neki ha az államvizsga másnapján elégetnék a diplomádat és törölnének a nyilvántartásból...
az utolsó válasz nagyon tetszik!!!:D:D:D
és milyen igaz!:)
miért veszed el szegénytől a legyet???
az a zsákmánya!
(egyébként meg fontos kiegészítő tápanyagokat tartalmaz!!!!)
a macska nem falkaállat...
semmi baja sincs egyedül - viszont teljesen abnormális szegényt egész életében egy lakásban tartani... (szerintem.)
próbálkozhattok egy társcicával, de akkor ivartalan legyen mindkettő.
(az enyémek testévek, kinti-benti cicák, egy ivaros fiú és lány, a lány csak akkor boldog és nyugodt (láthatóan), amikor a fiút nem hozom be estére.:D
akkor nagy szerelem van!:D
(érdekes, hogy a vele egy méretű keverék kutyusom nem zavarja, összebújva alszanak mellettem az ágyon.:)
ne aggódj, a cicádnak semmi baja!:)
a vadászösztönét meg hadd élje ki a legyeken, ha már a réten nem egerészhet.
ha ez megnyugtat a légy témában:
a cica a saját fenekét a nyelvével tisztogatja...:)
szerintem az a pár atomocska, ami a légy lábáról a szájába kerül, nem olyan sok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!