A süniket ki simogatja, cirógatja? Ők is szeretetreméltó állatok. Hogyan kapnak szeretetet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 22:52
21/24 anonim válasza:
Nálam lakásban szoktak rehabolni sérült,beteg sünök.Volt hosszabb ideig pár,azok lelapították a tüskéiket,mikor simogattuk őket.
Szegény Anyukám a konyhaasztalon,kiskanálból etette a beteg sünt.
Másikat elvittem dokihoz villamossal,mivel nincs autónk.Egész úton a vállamon feküdt,megsimogathatták idegenek is,nem gömbölyödött össze.Sőt,még az orvosi kezelés alatt sem,mondta is a doki,ilyen szelídet még soha nem látott.
22/24 anonim válasza:
Az anyja p..ját,aki lepontozott,mert azt írtam,hogy a sünnek ne adjatok tejet,mert laktózérzékeny.ez aztán nagyon negatív hozzászólás volt.Talán utána kéne olvasni,nem megölni aztán meg itt pontozni barmok.
23/24 anonim válasza:
én egyet megtudtam simogatni előről-hátra..ugy csak 1-2 tüske megy a kezedbe
de azt ami az utcán járkál kék ruhába csak köpködd:D
24/24 anonim válasza:
A macskáimat kinn szoktam etetni, és rendszeresen jönnek hozzánk sünök is, együtt esznek :) Mindíg ugyanazok járnak vissza és sem a tejtől sem a macskatáptól semmi bajuk, csak tudják hogy mi a jó nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!